Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дистанционно за TV "Samsung" ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Фев 14, 2005 14:14    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
Gena, мисля че последната дума ще я има Tokio Smile
Аз твърдя, че последните посочени от теб пултове не са за въпросния телевизор!
Опитай се да си представиш какво ще изглежда телевизора за който се пита: модел CW5314X според класификацията която си дал:
Цитат:
первые две буквы (CS, CK) в наименовании модели указывают на тип тюнера (мультисистемный, только SECAM);
- цифры (15, 21, 25, 29, 30, 34) указывают на размер экрана телевизора (в дюймах);

Мислиш ли, че е така?

И още нещо, регистриран потребител си и имаш възможността да си редактираш собствените постове, едва ли е необходимо да си пишеш сам.

RC , ти си прав (както винаги). Буквите в началото на модела ИМАТ значение не само за стандартите на цвят, които телевизора поддържа. В програмата на PILOT намерих CF-5314, но този модел го дават да работи с Р1690 (протокол на Филипс), а процесора на моя Самсунг C68225 със сигурност няма да работи с това дистанционно. Пробвах го с всички дистанционни на Самсунг, които имам, но не заработи с нито едно от тях. Сега ще опитам с универсално дистанционно и ще докладвам за резултата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 14, 2005 14:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio, код за Supert-a - 168
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Gena
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Фев 14, 2005 14:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio,
Напиши ми точния модел на шасито, защото по моите източници CK и CW сериите се различават по тунера и по дистанционното САМО!!!
Шаситата са няколко:
P64SA; P64SA(H); P64SN; P64SH1; P64SMH и други.
Друг вариант за дистанционното е TM24/RM107, което ако не греша, съответства на:
3F14-00024-060; -100; -110!
Тези дистанционни са по-стари от модела, който посочих на снимката в предния пост и TV-то най-вероятно е модел преди 1994 година. Няма сервизно меню, или поне не се влиза в него посредством дистанционното!
Все още не съм открил чипа на този вариант, но ще го открия всеки момент, надявам се!
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Фев 14, 2005 15:55    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
Tokio, опитай с Pilot P1703 или Conel FRC5483.

Проблема е решен. Тръгна с универсално дистанционно RUWIDO с код 334. Този телевизор явно е някакъв рядко срещан модел.
Върнете се в началото
Gena
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Фев 14, 2005 16:24    Заглавие: Отговорете с цитат

По-скоро архивен.
Аз дъмп му намерих, обече за дистанционното - само това, което написах в предния пост.
Радвам се, че си отстранил все пак проблема!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети