Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Постоянно рестартиране на сателитен приемник Ferguson HF8900
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AA
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВеликоТърново

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2008 14:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Като гледам обсъждането на проблема и по другите форуми и това че е имало други сходни случаи започвам да мисля че проблема е хардуерен - нещо от рода на лоша спойка по адресната шина на флаша - вероятно от страна на процесора - това е само предположение разбира се - може да се проверят сигналите с осцилоскоп. Може да се духне процесора с горещ въздух но без паста ефекта от това не е ясен а ако се омаже с паста ще личи и гаранцията може и да не бъде уважена а нищо чудно и приемника да спре изцяло.Ако гаранцията е сигурна и процедурата не е много тромава май ще е по - добре да се възползувате от нея. Дефинициите които аз имам за JKeys са отпреди няколко години и едва ли ще свършат работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети