|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 11, 2009 20:10 Заглавие: |
|
|
И след поредното ти изпълнение | vladitdrv написа: |
Благодарности на Мода
Аи сиктир бе,добре че я заключи че какви работи щяха да ти видят очите......да се насереш от кеф!Дали съм от бранша или не не знам по какво разбираш,явно имаш ясновидски качества!Мисля че съм достатъчно дорасъл за да търпя някакъв комплексар да ми държи речи,който в реалния живот явно е господин Никой!Може да изтриеш профила ми,явно няма да поствам в твоя форум вече!Аи със здраве! |
Участието ти в този форум приключва завинаги!
P.S.Дали си "колега от бранша" или не си личи пределно ясно от предишната ти тема.Не че имам нещо впротив хората,които не са от бранша,не са професионалисти и т.н.-даже напротив.Но определено имам против хора,които си нямат много-много хал-хабер от електроника да дават акъли,мнения,коментари и оценки кое как трябва да бъде по техническата специфика на темите... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|