| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
more Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 1:33 Заглавие: мерси |
|
|
| имам пайнер златна серия с 3х4волтови изходи които е диск и досега не ми е праско4ил нито веднаж усилен на мах не дава изкривявания не мисля 4е 6те си взема за 300 лв мп3 от такав клас та за това се интересувам как то4но става номера ако може някои от по разбира6тите да даде савет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 8:38 Заглавие: |
|
|
more, кой те излъга че става за 100лв? защо искаш да разваляш такъв плеър? че само чипа за mp3 декодера в бг ако го намериш ще е 100лв. да не говорим за divx и т. н. . отделно сигурно трябва да се пише програма.
купи си едн TCM за 130лв. и не ни занимавай с глупости. _________________ home studio |
|
|
 |
aaleks Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 23:53 Заглавие: |
|
|
Това ми се вижда по готино, и не е задължително да имаш CD
http://www.vali.bg/article_content.php?group=214&article=3663
А за неуките като мен, продават и една "джаджа" коята се захранва от запалката и с жака от тази джаджа се взима сигнал от горния плеар и го излъчва на УКВ разбира се стерио, струва 58 лв. май с ДДС.
Или касетка която се пъха в касетофона и отнея излиза жак който взима сигнала и го предава на главата на касетофона и струва 22лв.
Пей сърце, поне за мен ме устройва, няма прескачения, няма дискове само флаш памет - супер.
А за Вас като специалисти Ви стига само плеара.  _________________ Небойте се роби, Спартак е с вас! |
|
|
 |
zenon Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 7:45 Заглавие: |
|
|
Всички CD са еднакви като механика и оптика. Там нещата са стндартизирани. Проблема започва след това. Дали изхода от CD е само аудио или има и ID.
Друг проблем - ако въпросната маркова машина е по стар модел и не е изрично споменато ще се окаже че не може да плйва записани CD. А не е ли мерак за RW.
Е там вече работата стана трудна. Ако си мъчиш CD може и да ослепее бързо. Старите модели имат този кусур. Носиш го в сервиза и там врътват тока на лазерчето. Честито - пари в брой и след време на боклука.
Съвет ако ще свириш MP3 , значи не ти трябва маняшко качество и тогава си купи една тарамбука Panasonic за скромните 300лв. с цифров тунер , дек ,CD , пилно дистанционно и две колони , която плейва всички дискове CD R/RW MP3 и има изход за видео!!! Какво му плащаш! |
|
|
 |
sigkill Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 20:20 Заглавие: |
|
|
ЗЕНОН
"Всички CD са еднакви като механика и оптика."
те и всички автомобилни двигатели са еднакви .. бутала ,свещи ... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 10:57 Заглавие: |
|
|
| sigkill написа: | ЗЕНОН
"Всички CD са еднакви като механика и оптика."
те и всички автомобилни двигатели са еднакви .. бутала ,свещи ... |
Да съгласен съм, но бензините са стандартизирани ... и записа в/у CD носителя също. Това имах в предвид. Едва ли е нижно да коментираме различните начини на фокусиране (впръскване не горивот), или за следене на пътечката (ъгъла на изпреварване) - при CD това е заложено в конструкцията и за разлика от колите не може да се регулира - регулира го процесор чиито настройки не можем да пипаме. Слагаме тестов диск с елиптична пътечка и можем да следим кинтролните параметри.... и следва RTFM.. |
|
|
 |
|