|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2010 12:00 Заглавие: |
|
|
| Добре де как при положение че ти изчезват 310 те волта набеди STR а за повреден ? Това напрежение се подава на STR-а а не излиза от него, примерно ако той окъси може да изчезне напрежението но това ще е съпроводено най-малкото с изгарянето на предпазителя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2010 12:07 Заглавие: |
|
|
Последно кой от двата STRa ти трябва-
Този-
или този-
Щото втория го имам на склад.
А това което си се засилил да слагаш вместо него няма да стане  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
krisku Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2010 12:39 Заглавие: |
|
|
| Георги Стоичков написа: | | ... |
Не, не говоря за напрежението, ясно ми е, че той за загубата не е виновен той, просто и той се оказа дефектен.
bojilov, първия е сгрешен, беше ми диктуван по телефон, този в последното ми мнение е правилния. Интересувам се за аналог, лесно достъпен по магазините, но щом казваш, че го имаш - може и да си поръчам, дай повече информация. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2010 12:51 Заглавие: |
|
|
За какво ти е аналог на нещо,което така или иначе го има по магазините...Пратил съм ти цена на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|