Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Tърся Service Maniula за Watson
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 19:25    Заглавие: Отговорете с цитат

charli написа:
няма регулатор ... от трансформатора излиза напрежението, минава през два резистора и 2 кондензатора ...това е ... ето фрагмент от захранването

Можеш да окъсиш резисторите само за проба. Ако ти тръгне звука, трябва да ги смениш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 20:23    Заглавие: Отговорете с цитат

BINGOOOOOO Very Happy , едно голямо мерси на всички, които ми помогнаха. Проблема се оказа точвно в крайния резистор. И аз първо се осъмних в него, гледах го, въртех платката на 360 градуса, надзъртах през един отвор на PCB-to да вида дали не е изгорял от "долна" страна. Вече имах един такъв проблем с мултицета ми, който пак с ваша помощ оправих. Вече ще си имам едно на ум. Както се казва - външността лъже, не е ли да се пипне .......... Smile Абе за новобранец като мен (тъп философ, както казват некой колеги) 7 часа ремонт си е доста добро постижение. Laughing Сега остава само да ми кажете някаква цена за извършения ремонт. Нали трябва да одера кожата на ТАТИ. Razz
Много се гордея със себе си. Ама да не прекалявам а ....... Отивам да пия нещо твърдо и да се наслаждавам на хубави неща Shocked . Наздраве на всички.! Laughing

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 20:29    Заглавие: Отговорете с цитат

За това
Цитат:
въртех платката на 360 градуса, надзъртах през един отвор на PCB-to да вида дали не е изгорял от "долна" страна
обикновенно са достатъчни само 180 градуса Very Happy
Поне по мое време беше така (освен сега да не са сменили Евклидовата геометрия ... така ли беше /за геометрията де Crying or Very sad /)

Майтап, да не почнеш пак да се връзваш Exclamation
Айде наздраве.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tony
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 21:22    Заглавие: Отговорете с цитат

charli, другия път вместо да въртиш шасито на стотици градуси, вземи си един мултицет и се научи да мериш с него Idea И запомни Exclamation не всичко което изглежда здраво, е!
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

tony, този коментар май беше излишен.

Всеки има първи път.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети