| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 20:09 Заглавие: |
|
|
Айде няма нужда...
@stoianivanov Паролата ти е на е-мейла.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 20:36 Заглавие: |
|
|
After_Dark взе че "позна" паролата, за което му благодаря, иначе много емоции тук по негов адрес, ама явно човека си го може.....
Можете да закриете темата.................. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 20:42 Заглавие: |
|
|
Кое няма нужда Айде чакам като сте големи разбивачи да дадете паролите на някой от двата атачнати файла.
| Цитат: | много емоции тук по негов адрес, ама явно човека си го може.....
|
Кви емоции,кви пет лева Айде да го видим колко може.
А тебе те питах за съвсем конкретни неща,вместо това се почна да се философства "кой кво мажел и не можел"-ми хубуу.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 21:19 Заглавие: |
|
|
Bojilov,
на работа имаме клъстер, работещ на SUN 10 и отзивчив админ... айде да не си мерим компютрите - ако мога ще помагам, ако не - не се обаждам.
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 21:32 Заглавие: |
|
|
Аз не меря нищо и като гледам съм един от малкото в темата,които дават конкретни съвети какво се прави в такъв случай и не се изхвърлят кат пиянска чекия на мокър пясък-"прати ми и ша ти дам" щото може да дадеш,а може и да дадеш на потника ръкава.
А ще се обаждам където и когато намеря за добре,най-вече в случаите когато смятам че някой приказва кат пияна жена с оня си анатомичен орган.
Виждам че се пишеш гУлям специалист работещ на принципа "дай и връщам пароли сякакви".Та реках че може пък да има други методи за разбиване,нови тактики-не знам.Дал съм я с цел и аз нещо да се ограмотя,казано с думи прости.Така че не виждам кво има да се зъбиш с тоя емотикон дето си го плеснал на края на поста.Аз нещо да ти се зъбя да си видял Или просто като нещо не ни уйдисва кой кво приказва и ни разобличава че плещим-врели некипели и почнахме да се зъбим май а?
Кво ти даде софтуера,я кажи-колко ще трябва да чакаш-3000години след второто пришествие ли?
Та действай де-разбий я паролата.Айде чакам. Вземи тая по-простичката с единия файл вътре,да се не чанчиш.Оная втората е за друг специалист(дето още живее във времето на Уинзип7). _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Яну 13, 2011 22:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 22:05 Заглавие: |
|
|
Е*аси злоба,е*аси нещото .Божилов,като ти е крив деня,що се заяждаш с хората напразно? _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 22:08 Заглавие: |
|
|
Въбще не ми е крив деня.И не виждам с някой да се заяждам.
Имаш ли нещо конкретно да кажеш по темата за архивите или нямаш Ако нямаш-недей да флудиш  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2011 12:55 Заглавие: |
|
|
After_Dark, имам архив от Acronis True Image с парола, разширение на файла .tib. Ако може да се разбие, свиркай. Разбира се срещу заплащане. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2011 14:28 Заглавие: re: |
|
|
After_Dark, защо не се пробваш с архивите от червената база на telemaster.ru? Това ако го разбиеш- ще те призная. Ето ти един за проба.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2011 15:44 Заглавие: |
|
|
Тодоров,мислиш ли Ако няма известни бъгове,като тези за които говори RM,а те фирмите производители си ги оправят бърже,като плесна една рошава парола от емстотин и нанайсе символа ако щеш и
пет мегаклъстера на НАСА да имаш у зимника-с тях може само да си сметнеш колко време ще ти трябва и дали ще е преди 10 на 40та степен години,щот тогава завалиите компютри ще ги е погълнала някоя черна дупка и малко ще им е трудно да смятат превърнати в лъчение на Хокинг.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|