| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 22:59 Заглавие: |
|
|
не разбрах какъв е проблема да сложиш кондензатор. _________________ home studio |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:37 Заглавие: |
|
|
Мисля че проблема ти е в захранването на компа. Аз имах шум, които влизаше от входа за микрофона, след като му дадох mute значително намаля. При една смяна на захранването и изчезнаха смущенията, може би и при тебе има същия проблем. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
recket Активен потребител

Регистриран на: 15 Фев 2005 Мнения: 55 Местожителство: Някъде из Тополи но незнайно къде
|
|
|
 |
кк Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 9:20 Заглавие: |
|
|
| recket написа: | http://info.datacom.bg/recket/power%20amplifiler%2020w%20tda2003.exe
При мостовото свързване "-" е свързан с масата на жака от който се подава сигнал.
И ако свържа кондензатора ще пусна по "моста" 16V прав ток.
Или аз греша. |
Ако ще даваш линкове пробвай да не са ехе-та. Ако усилвателят ти е самоделка - сигурен ли си че не се самовъзбужда (евентуално необходими са честотни корекции) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 18:48 Заглавие: |
|
|
| recket написа: | http://info.datacom.bg/recket/power%20amplifiler%2020w%20tda2003.exe
При мостовото свързване "-" е свързан с масата на жака от който се подава сигнал.
И ако свържа кондензатора ще пусна по "моста" 16V прав ток.
Или аз греша. |
не знаеш ли как да си включиш един кондензатор между плюса и минуса на захранването? никакъв прав ток няма да пуснеш по моста. немога да разбера какво се опитваш да ми кажеш. _________________ home studio |
|
|
 |
Lamb Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 9:39 Заглавие: Провай това-при мен работи |
|
|
Здравей, recket
колегите са ти дали чудесни съвети, но аз искам да добавя още един който при мен се указа най удачния и работи защото съм го пробвал на моя комп.
Опитай с екраниране на звуковата си карта, при мен имаше следният проблем, SB-CREATIVE Audigy LS 5.1, звукова система CREATIVE Inspire P5800 5.1, при усилване до мах. без подаден звук към SB, се чуваше шум при четене от HDD или изпълнение на някаква задача от процесора, примерно като цъкнеш на някоя програмка докато се зареди или стартира се чува този "дразнещ" шум.Преди седмица ми хрумна да пробвам да екранирам SB i ТВ тунера с гетинаксова платка... и от тогава този шум го няма и всичко си работи на 7, , ако искаш ще uploadna някой снимки на картата преди и след екранирането...хъм, не съм пробвал да кача тук някой фаил но мисля, че ще се справя. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 19:04 Заглавие: |
|
|
аз лих искал да видя снимки
интересъва ме изпълнението. _________________ home studio |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 17:20 Заглавие: |
|
|
Прочетох в един руски форум, че като се включи опцията "Spread Spectrum" от BIOS спирали всякакъв вид смущения, но тази опция не била препоръчителна при оверклок. Не съм го изпробвал, да кажа че има резултат, само го прочетох. А пробвал ли си да я сложиш на друг слот? Надявам се да съм помогнал. _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 6:42 Заглавие: |
|
|
Искам само да вметна малко в страни че тази звукова карта работи на 98 по добре с драйверите които са на нейното CD които са за 95.Със стандартните драйвери от 98 някои стари досовски игри не вървят добре.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 23:42 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Искам само да вметна малко в страни че тази звукова карта работи на 98 по добре с драйверите които са на нейното CD които са за 95.Със стандартните драйвери от 98 някои стари досовски игри не вървят добре.  |
Да, има такова нещо, личен опит също.
Я ми кажи, филми и по точно звука им, или музика със Sample Rate 48000khz, вървят ли ти на бързи обороти. |
|
|
 |
|