| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 7:46 Заглавие: |
|
|
Ditronix, имате лично съобщение  _________________ home studio |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
|
|
 |
costadinoff Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 13:59 Заглавие: китарни ефекти |
|
|
Занимавам се китарни ефекти от около 15-тина години и са ми се събрали доста схемички и чертежчета.Само ми кажете какво точно Ви интересува.За избор на схема трябва да се има в предвид стила на музиката която евентуално ще се създава.
P.S.:
Rockton,схемите ти са може би добри но да си чувал, че има разни програми които "чертаят" схеми...
Ако искаш да помогнеш - помагай 100%.А с така сканираните схеми едва ли си полезен на някого. _________________ Нещата никога не са такива каквито изглеждат, и понякога виждаме това което ни се иска . |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 14:17 Заглавие: Re: китарни ефекти |
|
|
| costadinoff написа: | Занимавам се китарни ефекти от около 15-тина години и са ми се събрали доста схемички и чертежчета.Само ми кажете какво точно Ви интересува.За избор на схема трябва да се има в предвид стила на музиката която евентуално ще се създава.
P.S.:
Rockton,схемите ти са може би добри но да си чувал, че има разни програми които "чертаят" схеми...
Ако искаш да помогнеш - помагай 100%.А с така сканираните схеми едва ли си полезен на някого. |
С това мога с това помагам! - на харизаният кон зъбите се не гледат(гласи пословицата) За софт.чертаещ схеми съм чувал и работя с него, но за съжаление не разполагам с никакво излишно време за това! щом не ти харесват схемките не ги тегли, или ги затрий ако вече си ги теглил, това са ми възможностите в момента с това помагам!
Щом смяташ че не е на 100% отписвам го и решавам че не съм помогнал с нищо, как да е! Помагай ти, виждам че се изказваш "професионално", може би ще качиш и професионално чертани схемки.
Успех...... _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 10:42 Заглавие: |
|
|
Намерих в интернета схема на ''BOSS Super Over Drive'' ,едно време съм го ползвал и бях доста доволен (оригинален,не правен) ,сега ползвам GT6 на BOSS процесор,но винаги съм се чудил какво преставляват схемите на тези добри ефекти! Ако някой желае схемата,ще я пратя с удоволствие! _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 11:33 Заглавие: |
|
|
Ама хора, ако ще качвате нещо, качете го така че да може да го видят всички, а не си го пускайте по пощата, иначе от форума няма смисъл.
Другото може и на по бира в някое кръчме да до обсъждате.
иначе става:
- имам схема на ....
- прати ми я на [email protected]
- и на меб ми я прати на...
- инаме, и на мен на....
Ако се качи в сайта ще е и по бързо, и по-лесно за всички. Иначе е малко смешно, не мислите ли? _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |

|
|
|
 |
kokowoz Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 10:30 Заглавие: |
|
|
Ето от мен два URL-а, в които са описани схеми с платки елементи и т.н. дано свър6ат работа на някой
http://rock-tiras.km.ru/projects.shtml.htm
http://www.domen82.nm.ru/
и да попитам някой има ли схеми китарни усилватели по възмойност с описание на платката страна елементи. пъте4ки. искам да си направя едно кубе, не ми се дават толкова много пари да си купя ново
Надявам се горните адреси да са ви полезни |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 12:34 Заглавие: |
|
|
Браво на теб kokowoz страхотен сайт! Имам схема на ''Regent'' 30W китарно кубе с два входа което имах преди доста време и оригиналната му схема! За съжаление схемата немога да ти я пратя веднага,защото всичките схеми и справочници които имам не са в България,но мой добър приятел ще си идва следващият месец (ноември) и ще ми ги донесе,така че обещавам да ти я пратя веднага щом я получа! Кубето вади страхотен звук и съм сигурен,че ще ти хареса  |
|
|
 |
kokowoz Нов потребител

|
|
|
 |
|