|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 19:41 Заглавие: |
|
|
Славчо ,а какво ще се случи на ценера ако прекъсне "бобинката",намотката на релето,ще се произведе май цял проводник  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 20:12 Заглавие: |
|
|
| Charli ,защо не откриеш една рубрика -"познайте схемата". Извинявай ,но мисля ,че въпросите ти зададени по този начин не дават възможност за правилен отговор ,напомняш ми вица където във влака в едно купе се возели младеж ,девойка ,майка й ,поп и слугиня и като минали през тунела се чула целувка и после силен шамар. Какво станало в реалност и какво са си мислели отделните пътници -е малко е като в твоите питания! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 20:22 Заглавие: |
|
|
Bрей, докъде пак стигнахме.! Аз нарочно не давам много пояснения, поради това, че отвреме-навреме ми се струва, че ставам досаден. Радвам се, че има и такива, които се стремят да мислят по въпроса и освем това се опитват и да понаучат нещо.
Други работи по схемата има, но в момента не са за обсъждане. Като срещна най-малката пречка или колебание - ще споделя...
Ето! Знаех си, че така ще се получи.! ELP ме изпревари по мисли и по писане на текст.
Все пак аз в първия пост не съм задал въпроса си така: "Измислте ми схема..." ; "Дайте схема ..."
Много ясно съм задал въпроса за релето . Питах дали става с кондензатор или не ? А това, че некой хора са любопитни, мен това само ме радва...
Първият ред на този пост в превод означава; "Темата пак започва да се развлачва и пак ще си набера гнева на участниците във форума" - и точно така се получава - донякъде де. Благодаря на всички! _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 20:59 Заглавие: |
|
|
| а това 220 променливо що не стане 110 право с един диод и след това резистора и кондензатора....... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|