Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

изкупуване на телевизори
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
techobg
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Видин

МнениеПуснато на: Сря Ное 29, 2006 23:27    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Ако имаш и ХЕМУС то 100лв ти давам одма. Very Happy В него има едни железни транзистори дето ги търся под дърво и камък.Стават навсякъде дето ги сложиш и не изгарят. Laughing Laughing Laughing
Е само за тия транзистори не разбрах къде са.........дай малко инфо бате..............(вадя транзисторите а телевизора за теб),,,,,,става ли? Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Сря Ное 29, 2006 23:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Не става мой човек.Та аз нали заради тия транзистори давам 100лв Wink пък да не говорим колко злато има в тях Laughing Laughing Laughing
techobg
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Видин

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Не става мой човек.Та аз нали заради тия транзистори давам 100лв Wink пък да не говорим колко злато има в тях Laughing Laughing Laughing
Ех,ти ма разби,..........утре ще проверя за такива телевизори.........парата за мен ,а транзисторите за теб,,,,става???

Между другото тези телевизори ли те интересуват само?
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 8:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво пише върху тия транзистори, доста телевизори съм раздробил, нито един транзистор не съм изхвърлил Smile
Върнете се в началото
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 8:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Какво пише върху тия транзистори, доста телевизори съм раздробил, нито един транзистор не съм изхвърлил Smile

Пише ТЗЗ / Транзистори За Зевзеци/, не ги бъркай с ТЗГЛ /Транзистори За Горди Левскари/. Последните са много скъпи, защото имат високоблагородни метали. Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 9:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Малееееееееееей! Ако пък и левскарите се гордеят с това дето направиха в шампионската лига леле мале Sad На последно място от всичките отбори Evil or Very Mad
Срам и резил за българския футбол Embarassed .Язък че чорбата им даде шампионската титла та уж тоя състав на Левски да направи нещо запаметяващо в шампионската лига а то ще се запомнят само със очертаващата се и шеста загуба. Rolling Eyes
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 20:23    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Малееееееееееей! Ако пък и левскарите се гордеят с това дето направиха в шампионската лига леле мале Sad На последно място от всичките отбори Evil or Very Mad
Срам и резил за българския футбол Embarassed .Язък че чорбата им даде шампионската титла та уж тоя състав на Левски да направи нещо запаметяващо в шампионската лига а то ще се запомнят само със очертаващата се и шеста загуба. Rolling Eyes
Коцев недей-с това шега не бива.Тука в нашия край едно дете още лежи в болницата,защото се върнало в къщи и казало на баща си:-Тате днес ме биха.И баща му и той бой,бой-защо ме лъжеш бе.Ти да не си ЛЕВСКИ,че да те бият.
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 20:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами то вече само вицове за Левски ще се разправят Rolling Eyes Като не могат да играят поне да млъкнат .Я виж моя Литекс как мирясаха и чува ли се приказка за Литекс ..няма ! Rolling Eyes
teoteodor
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 19:02    Заглавие: Отговорете с цитат

аз не разбирам много от електротехника но има един цетур за работа с деца в силистра и от там ни викат там на няколко момчета ше фурлят 20 правеца нии умните зехме захранването и алуминиевата шина а един гледаме обира некви такива 4 правоугулни работи от платката тоя субра ена кофа от тея и си замина
на следващия ден го питаме закакво му са тои вика да има зама златото
аз викам ае стига се базика с нас тои вика не се бузикам зе едно такова там с4упи го натруши го и вутре ено нешо като жулта прашинка вика туи е златно и моляти се сичките ги натрушил и субрал 6 грама злато и го продаде зе яка кинта нии тапанарите гледаме
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 19:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Той пак малко е изкарал от толкова техника .Аз само от един Правец извличам по 10-12 грама. Laughing
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Следваща
Страница 11 от 12

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети