|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 21:18 Заглавие: |
|
|
Озвучаването на открито е сложна материя и всеки терен трябва да се пипне с еквалайзер зада звучи всичко еднакво (само съм гледал засега )
По важното намерих приличен говорител Бошман SW-128
най евтиния бошман (55лв.)но е без параметри мисля да го сложа в класацийте  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 11:29 Заглавие: |
|
|
хепи бой-осъзнах се осъзнах напълно библейския израз "не хвърляйте бисери на свинете защото те ще ги стъпчат в калта!" |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 14:00 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | хепи бой-осъзнах се осъзнах напълно библейския израз "не хвърляйте бисери на свинете защото те ще ги стъпчат в калта!" |
Свиня ще викаш на някои друг, компренде фотон? _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 9:22 Заглавие: |
|
|
хепи (и останалите)-ще ти го кажа по начин достъпен за примитивното ти мислене-всеки опит да дадеш знания на умствено ограничен и с голямо самочувствие човек е обречен на неуспех-той нито ще оцени знанието нито ще знае какво да направи с него.аз съм приключил чекиджиите в този форум-не го ли разбрахте!и се молете на модераторите да ви изтрият глупостите че излагацията е голяма  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 9:52 Заглавие: ре |
|
|
| Гост написа: | хепи (и останалите)-ще ти го кажа по начин достъпен за примитивното ти мислене-всеки опит да дадеш знания на умствено ограничен и с голямо самочувствие човек е обречен на неуспех-той нито ще оцени знанието нито ще знае какво да направи с него.аз съм приключил чекиджиите в този форум-не го ли разбрахте!и се молете на модераторите да ви изтрият глупостите че излагацията е голяма  |
Като гледам колко потребители немогат да те траят и понасят, си мисля , че твоите знание на никого не са притрябвали.Доста от изриченията ти са без всякакъм смисъл. "аз съм приключил чекиджиите в този форум-не го ... ". В предните ти постове не ми се гледа , защото всички те прецениха.А за анонимността, твоята и на фирмата ти, е интересно, защо ги криеш.15 години да ремонтираш говорители обертон не е малко.Да видим те какво ще кажат по въпроса. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 17:55 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:40 Заглавие: |
|
|
хепи като се обадиш до обертон -поздрави Пешо(П.Щърбов) и Пейо(П.Влаевски) от мен а също им кажи твоето мнение че тяхните говорители и на бай Борис(Б.Анков) са еднакви .Те обертонци са учтиви и просто ще ти затворят телефона или посочат вратата.Но ако отидеш при бай Борю и му кажеш че неговите говорители са еднакви с обертон-като го знам какъв е серт -писъците ти ще ще чуват из полвин България Аз мога да си позволя да ги наричам тези хора по малки имена защото се познаваме от повече от 20 години и ги уважавам заради това което са постигнали.Ако ходиш там -помоли ги да ти дадат да подържиш за 20-30 секунди 18XB700/OBERTON- това ще е най-вълнуващото преживяване в животеца ти и сигурно ще се изпразниш отпред и отзад  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 11:40 Заглавие: re |
|
|
| Anonymous написа: | хепи като се обадиш до обертон -поздрави Пешо(П.Щърбов) и Пейо(П.Влаевски) от мен а също им кажи твоето мнение че тяхните говорители и на бай Борис(Б.Анков) са еднакви .Те обертонци са учтиви и просто ще ти затворят телефона или посочат вратата.Но ако отидеш при бай Борю и му кажеш че неговите говорители са еднакви с обертон-като го знам какъв е серт -писъците ти ще ще чуват из полвин България Аз мога да си позволя да ги наричам тези хора по малки имена защото се познаваме от повече от 20 години и ги уважавам заради това което са постигнали.Ако ходиш там -помоли ги да ти дадат да подържиш за 20-30 секунди 18XB700/OBERTON- това ще е най-вълнуващото преживяване в животеца ти и сигурно ще се изпразниш отпред и отзад  |
1.Научи се да пишеш препинателни знаци и наи-важното пиши грамотно и смислено.
2.Никои не твърди , че продукцията на двете фирми е еднаква.Това е плод на твоето въображение.Казах, че имат много малки разлики, това много хора го знаят , които са купували техните говорители (и на двете фирми).Разбира се ББА имат доста по качествени високочестотни говорители от ОБЕРТОН.Единствено тук се наблюдават по - големи разлики.
3.Държал съм 18ХВ700, но трябва да те разочаровам.Не изпитвам орагазъм от апаратура, била тя говорители, колони и усилватели.Това го изпитвам, когато съм с приятелката си.Ако ти си се празниш когато държиш такива работи, имаш сериозен проблем.За празненето от "отзаде" .... за пръв път го чувам.Горкия ти...Един потребител добре те обрисува в една друга тема.Че си му писал и на лична и то едни работи ...
4.Не си каза името, ни то каде работиш, че да ги поздравявам, а като искаш им се обади и лично ги поздрави.
Филипов и RC - извинявам се за двете думи по-горе. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 6:11 Заглавие: |
|
|
| hapy_boy_21 написа: | | guitman написа: | | можеш ли да качиш снимки на говорителите, а и на уредбата? незнаех че някой в пловдив прави говорители. имат ли сайт? можеш ли да дадеш още инфо? |
Фирмите в Пловдив са две - ОБЕРТОН и ББА.На времето двете фирми бяха една.Към днешна дата и двете фирми плюят една срещу друга.Саит на ББА немога да кажа, защото ходим на място да копуваме говорители.За ОБЕРТОН саита е :www.oberton.com.И пак казвам , че продукцията им е почти една и съща..А за уредбата може да взема фотоапарат да и направя снимки и които иска да му ги пратя.За сега разполагам с описанието на самите усилватели и малко инфо за стоиките. | Хепи можеш ли да четеш?  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 7:04 Заглавие: ре |
|
|
Фирмите в Пловдив са две - ОБЕРТОН и ББА.На времето двете фирми бяха една.Към днешна дата и двете фирми плюят една срещу друга.Саит на ББА немога да кажа, защото ходим на място да копуваме говорители.За ОБЕРТОН саита е :www.oberton.com.И пак казвам , че продукцията им е почти една и съща..А за уредбата може да взема фотоапарат да и направя снимки и които иска да му ги пратя.За сега разполагам с описанието на самите усилватели и малко инфо за стоиките.[/quote] Хепи можеш ли да четеш? [/quote]
И пак казвам , че продукцията им е ПОЧТИ една и съща.
Аз ли дали мога да чета ? ...... _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|