Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Аудио системка за домашно ползване.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
miro_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 30, 2004 12:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Твоита идея е вече реализирана в моита кола четирискоростно CD с плеибутон и един 2х20вата с tda1552 и еквалайзери разбирасе че без тях е пълна скръб в момента работя по въпроса с дигането на напрежението вадя 50Волта но нямям мощност все още като вържа съпротивление от 24 ома и напрежението пада на 22 волта или с други думи имам около 20вата което е далеч от моите мечти ако имаш интерес пиши на пощата и ще ти пратя всички събрани материяли пък може двамата да измислим нещо Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
F SOL
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юли 30, 2004 14:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe Miro 4e tova si be6e tvoq ideq we maaan az sam Morphadron Smile ako me pomni6 de.Samo se pitam nqma li koi da ni nameri taka shema za da e sigurna raotata predi da zapo4na sas uslivatelite.pak i nali ti kazah tuka do nas prodavat takava shema ama trqbva si q zema pak tva poi4e pari 6e me izrusi otkolkoto da si q napraq:)Aide nqkoi pat pak 6e kafim po ICQ.
Върнете се в началото
wwflubo
Гост

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2005 19:42    Заглавие: molba Отговорете с цитат

Ами... да ви кажа честно разглеждайки този форум и едно от посочените сайтчета в началото и честно казано мн се зарибих не че не бях преди но сега наистина много ме заинтригуваха тези схемички идеи и така нататък. Ама лошото е че нищо не разбирам от тези работи, ако може някой да ми даде някакви начални насоки много ще се радвам. Very Happy

Модерирано от RC
wwflubo, регистрирай се и си пусни тема за това което те интересува в съответния раздел. Не е нужно да се вадят теми от преди повече от половин година и при това с неясни искания.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети