Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Искам да се оплача пред всички
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Това целия софтуер ли е или само update за него
за да стане нещо май трябва сам да си свършиш работата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2006 23:48    Заглавие: Отговорете с цитат

andrey1988 написа:
Това целия софтуер ли е или само update за него
за да стане нещо май трябва сам да си свършиш работата

Тъй, тъй, нахакай му един диск с грешен ъпдейт и после сервизите били виновни, техниката била калпава...... Laughing
Човеко, търси си правата! Не се прави на по-майстор от майсторите, нека всеки да се занимава с това, което разбира, за да нямаме ядове нито вие - клиентите, нито ние - техниците.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 0:34    Заглавие: Искам да се оплача Отговорете с цитат

Драги колега Фишев,за разлика от горепосочената тема аз няма с каквода се оплача.Ти беше този,който преди години плачеше от КиК,дето ти пращали фалшиви оптики и т.н.За твое сведение,не вярвай на "някои" колеги от нашия град,по-добре ги виж тях.Аз имам сервиз от 1990г. и ДО ДЕН-ДНЕШЕН!!!!! винаги е имало какво да се работи,ела и виж,а не говори празнословия,като на сбирките на НБС-СЕТ.За 30г. дали не съм видял истински и фалшиви техники,щото съм в бранша,както ти споменах от 1974-78г.,но това е др. тема,а що се отнася до китайските БОКЛУЦИ и вчера купих 4 оптики KSS213,ОТ КОИТО НИТО ЕДНА НЕ ТРЪГНА,а един колега от Англия ми донесе цял кашон с ВТОРА УПОТРЕБА оптики и всички,драги Фишев заработиха,пък ти си лай,колкото си искаш,вече сме ти свикнали.Който не вярва на писаното да дойде при мен и се убеди.Тепърва започва надлъгването-скоро ще имаме няколко хипермаркета с ментета и скоро истината ще блесне.А втора употреба-колкото ти душа иска-няма да умрем от глад!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 9:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Попитах те директно кой колега си скубе косите че е подписал договор не ми отговори със имена защото се изказа неподготвен И два кашона оптики да си врътнал ако не си махнал транспортната споика пак няма да ти тръгне И дори да лая и да говоря празни приказаки ти откъде знаеш след като не съм ти виждал очите от години на сбирките организирани от НБС-СЕТ(а защо не идваш ти си ззнаеш) И за твое сведение с К&К започнах да работя след като ти спря да идваш на срещите и оттам следва че пак говориш празни приказки Така драги ми колега Дилов нищо лично само пиши неща които отговарят на истината
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 11:12    Заглавие: Отговорете с цитат

andrey1988 написа:
Още имам надежда че ще можем да се разберем като нормални хора със сервиза затова за сега няма да цитирам публично имена на сервиз и магазин.А освен това от магазина нямам оплаквания.

Е не можахме да се разберем . Става въпрос за PAN-SERVICE-БОТЕВГРАД
Когато отидих днес и помолих началника на сервиза да ми върне гаранционната карта понеже "колежката" я няма на работа той ми каза :
"Аз с бумаги не се занимавам" и започна да ме убеждава че проблема не идва от ДВД плеъра , а от другата техника която е свързана с него.
Цитат:
-отказ да подкара повечето DivX филми

И това ли не е от плеъра?
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 13:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Препоръчвам ти да идеш в магазина ,от който си взел DVD то и да пробваш със тези DIVX филми на други плеери от този тип. Ако и там не вървят ,значи си паднал жертва на фалшива реклама за възможностите на този модел ,или калпави дискове. За да провериш дали е второто -пробвай на компютърно DVD ,или на някоя по скъпа марка - Sony например.Мен лично иначе много пъти са ми предлагали договори за гаранционна поддръжка ,но като знам каква стока се внася на Илиянци например ,и факта че 95% ще има проблеми в рамките на 1 година ,камо ли 3 ,не съм го правил досега. Тези 3 години май се дават само с оглед на факта ,че моралното остаряване на техниката /поне тази/ е по бързо от времетраенето на гаранционния срок.
Върнете се в началото
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 13:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблема с филмите на DivX се появи в последствие , първо ги подкарваше и въпроса не е че не може да намери avi файла а в това че не тръгва , това не за всичките филми.
Върнете се в началото
vlad_o
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 14:27    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм говорил за гаранции доста пъти.
Сега благодарение на един колега от форума ,без да се познаваме,не искам да му споменавам името,работя едни неща ,китайски,гаранционни.Малко дават,но работа бол...е не е като от телевизори,но хората си плащат,имам в предвид с тези с които имам договор.И ако си коректен,мисля ,всичко ще е ОК.
Всички по горе споменати проблеми идват не от малките сервизи,а от големите.
аз съюо скоро рекламирах едно DVD на което не му работеше дистанционното.Оказа се че то не било в гаранция Very Happy .Смях в залата.
А без него ,не става.Ново ,доставка 15 дена,цена 18,5лв.К&к-сервиз.
Но за съжаление така ни работят...
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 15:23    Заглавие: Отговорете с цитат

За дистанционното никой не те е излъгал защото това си го пише в гаранционната карта(че за дистанционно няма гаранция ) а дали трябва да е така това вече не знам.
Върнете се в началото
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 16:27    Заглавие: Отговорете с цитат

andrey1988 написа:
За дистанционното никой не те е излъгал защото това си го пише в гаранционната карта(че за дистанционно няма гаранция ) а дали трябва да е така това вече не знам.

Че го пише в гаранционната карта - пише го, но си мисля че е пълна излагация за производител и търговци част от стоката де не се покрива от гаранция.
Иначе мой приятел си купи същото преди 4-5 месеца и засега работи абсолютно нормално - досега не е имало диск, който да не "захапе" /без да са правени особено зверски опити, но все пак доста различни формати бяха пробвани/ или някакъв друг проблем. Последният експеримент, който направи е да му върже през USB външен диск 40GB - разпозна го след малко размисъл и сега основно от него си гледа филмите.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 3 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети