Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

металотърсач
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
costadinoff
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Bourgas

МнениеПуснато на: Вто Юни 14, 2005 4:40    Заглавие: за металотърсача Tesoro Eldorado... Отговорете с цитат

Arrow Question Някоий може ли да ми даде малко инфо по изработката на Tesoro Eldorado.Имам схемата но никаква допълнитлна информация.Каква е намотката например. Question
vlfdetectors
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 15, 2005 20:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Spred men ima dosta po dobri shemi ot Eldoradoto.Az go pravih 95-ta godina,ama ne si struva zanimavaneto.Mnogo e slabo.
Ako iskash shemi vig moiata stranica: www.geocities.com/vlfdetectors ili pishi na maila.
Върнете се в началото
valioman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sliven

МнениеПуснато на: Сря Юли 20, 2005 8:18    Заглавие: Отговорете с цитат

vlfdetectors написа:
Spred men ima dosta po dobri shemi ot Eldoradoto.Az go pravih 95-ta godina,ama ne si struva zanimavaneto.Mnogo e slabo.
Ako iskash shemi vig moiata stranica: www.geocities.com/vlfdetectors ili pishi na maila.

здравейте аз започнах пък една друга разработка на търсач Фазитрон доста е добър но всичко май зависи от настройката на антената някой им али представа за по лесна направа на такава?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Пон Яну 02, 2006 15:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Налага ми се да направя сравнително прост детектор за метал. Металът може да се появява между две прегради с разстояние между тях 0,7 метра на височина от 0,6 до 1,4 метра. Размерът на метала е около 60 мм х 150 мм. Хрумна ми да се използва нещо подобно на принципа "предавател-приемник" (не радиовълни, а електромагнитно поле) но знанията ми по електроника са любителски. Ако някой може да ми помогне с идея или схема, предварително благодаря.

Мейла ми е [email protected].
Върнете се в началото
Sharo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 03, 2006 1:41    Заглавие: Отговорете с цитат

vlfdetectors написа:

Хммм...много 404-та на тая страница Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети