|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 18:48 Заглавие: |
|
|
Решил съм-Сряда заминава на ремонт.Стискайте палци нещата да минат добре...Да се надявам,че спойката която не е наред не е някоя критична и ще я фикснат бързо.Ако не-Ново дъно+монтаж от мен.
Лаптопа мога да си го разглабям без проблем,щом се налага...
Ако не стане,няма да платя на техника нищо повече от прегледа и си го хващам под ръка към нас.
И все пак техникът в сервиза,който съм си набелязал изглежда солиден.Ще гледам да търся дъно от България,защото нямам нито един регистриран познат в Pay-Pal.
Благодаря за информацията.
Петров,благодаря ти за това,че се опитваш да ми окажеш съдействие,но до Варна нямам път скоро време.
Моля темата да бъде затворена,а ако някой има работещо дъно за IBM T30 и го продава,да ми пише на ЛС,за да се разберем. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 19:53 Заглавие: |
|
|
Защо да се затваря темата? Това е форум, не чат. След 10 дни като се появи някой със същия проблем, нова тема ли да пуска? _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |
pocoloco Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 20:10 Заглавие: |
|
|
| И нека техникът в сервиза ти даде някакво разумно обяснение за повредата,а не ''дъното е изгоряло'',понеже на повечето сервизни техници това им е любимият израз.Късмет и пиши какво е станало,за да може да помогнеш на някой друг с подобен проблем! |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 23:30 Заглавие: |
|
|
Успех  |
|
|
 |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 16, 2009 23:41 Заглавие: |
|
|
Петров. Ако не стане ще ти пратя дъното,може и да си намериш нещо полезно по него...
Дано да стане
Айде стига толкова Спам от мене,че някой мод да не ме погне...  |
|
|
 |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 17:47 Заглавие: |
|
|
Лаптопа не подлежи на ремонт-Потвърдиха го 2 сервиза.
Видеото е разпоено.единият чип е започнал да се разрушава(или нещо подобно,не ми стана ясно от телефонното обяснение)
Моля нека някой каже че има работещо дъно за IBM T30.Давам около 120лв,и все пак ще се договаря допълнително.
Утре ми казаха да си го взема от магазина на Leader Technologies в Бургас и тогава сме щяли да се разберем допълнително(според обяснението по телефона)Жалко за лаптопчето.
П.П В BIOS има опция за това коя карта да използва при Boot-вградената AGP или PCI такава(за PCMCIA ли става въпрос?) .Това Legacy опция ли е,останала евентуално от някъде,работи ли тя и какво ще рече за лаптопа?Нима може да се сложи и друга видео карта на слот или какво?
PCMCIA видеокарта може ли да замени вградената и колко ще ми струва някоя старичка(колкото да работи лаптопа)може ли да се намери въобще и има ли някой от тук пишещите такава да се уговорим
Последната промяна е направена от jjjjjk на Пет Ное 27, 2009 15:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 18:23 Заглавие: |
|
|
Малиии
| Цитат: | | Видеото е разпоено.единият чип е започнал да се разрушава |
Ай стига бе ... Снимай да го видим този чип, които е започнал да се разрушава ....
Ми да го запоят, щом се е разпоило ...
Прочети и тук малко. |
|
|
 |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 18:26 Заглавие: |
|
|
Това е телефонното обяснение,казаха че не само е разпоено,но имало и друг проблем и казаха нещо подобно( бях на шумно място)
Утре ще дам 100% точно инфо.
За Лидер-а там ме упътиха от другият сервиз където го носих.И те твърдяха нещо подобно-дефект на чип,ала бала...
При всеки случай нещата не са леки щом 2 сервиза ми го връщат,а единият дори като им обясних казаха че нищо не могат да направят.
Искат ми и 20лв за "диагностиката"
Ако някой знае сервиз в Бургас,където не са кожодери,нещата няма да се бавят толкова(лаптопа кара 6-тият ден в Лидера) да пише.Макар че,по-добре ще си е май да купя външна видео карта ако е възможно...
Всеки с инфо моля да пише,че вече съм изпаднал в отчаяние... |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 19:40 Заглавие: |
|
|
Къф е тоя чип във въпросният IBM,дето е почнал да се разрушава При този модел силно се съмнявам.Ако заработваше само топъл,мога да се съглася.Но доколкото разбрах тук случаят не е такъв.По-скоро е отлепен и/или с окислени контактни площадки.Демек без дърпане на чипа пак не стават работите.Ама чак пък частично разрушен.Мен такива обяснения ме дразнят.Кажи си направо-не разполагам с необходимата апаратура,няма лошо.То почти никой не разполага.Не е срамно. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2009 19:44 Заглавие: |
|
|
Утре ще изискам подробна информация-все пак ще ми вземат 20лв за едно голямо "нищо" поне да ми кажат какво му има на 100%
Коригирал съм ти постовете Не се отговаря с този бутон
Благодаря!Няма да се повтори  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|