Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какъв телевизор да си купя до 270 лв?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 21:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами то моделите може да не оправим,но пийването със сигурност - само дето сме на много километри Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
REMZ>
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 22:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте Laughing .

Цитат:
Решил съм да си купя нов телевизор.Помогнете при избора му
--Ако искаш да си купиш евтин телевизор си купи NEO TV-2162FTXS (RF SILVER, STEREO,TXT,FLAT) или NEO TV-2162BTXS (FLAT, STEREO, BLACK) http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09012799
TV-то е с Турско шаси на VESTEL аз има същия телевизор и много съм доволен.

Цитат:
Не са лоши за парите си - виждал съм Нео в кутия на Самсунг
Колега не ставай смешен Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ремонтирал съм всички модели на НЕО и не съм срещал НЕО с КУТИЯ НА САМСУНГ Laughing Laughing :lol:Нито пън САМСУНГ с шаси на НЕО

Цитат:
Няма спор,наистина шаситата от преди 3-4 години бяха супер! Сега тези ги няма.
Кои са тези шасита? Twisted Evil Защо мислиш че ги няма?Все още ги има Very Happy

Цитат:
Така е за тази цена в някои модели на самсунг шасито е на Нео мога да кажа даже кои са,но не искам,защото все пак това е и антиреклама - съгласете се.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Мале човек ти не си фрет как така SAMSUNG ЩЕ ИЗПОЛЗВА ШАСИТАТА НА NEO.ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ.НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ

Цитат:
Нерде стамбул нерде ямбол къде е Самсумг къде е Нео и то казано от човек които претендира че ги потдържа гаранционно Колега аз много не разбирам но от това което съм виждал и мога да твърдя че е общото между двете марки е САМО БРОНЗОВИЯ ЦВЯТ на кутиите
Съгласен съм с колегата Фишев че само САМО ПО БРОНЗОВИЯ ЦВЯТ на кутиите си преличат Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Цитат:
Нерде,ама е така.
Отваряш го и шасито е на Нео - мисля,че са 2 модела.Същото захранване,същата хрома,същия процесор и същите копчета за управление на предния панел на телевизора.
Главата си залагам за това.
Отваряш го и шасито е на Нео - мисля,че са 2 модела Laughing Laughing Laughing Laughing КОЛЕГА НЕО Е ТЪРГОВСКА МАРКА И СЕ ВНАСЯ ОТ K&K ELEKTRONICS Ltd.

Цитат:
Главата си залагам за това
Някой ще остане без ГЛАВА ХАХАХАХАХА ХАХА ХАХА Laughing Laughing Laughing Laughing

Стига толкова cecostar

BYE Laughing Laughing
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 22:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой наистина ще остане без глава но ще се наложи да я подаря на Ремз за сувенир и спомен този дебат Ремзи давай адреса и чакай куриера с трофея Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
GOSHO
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна - с.Тополи

МнениеПуснато на: Пон Юни 20, 2005 11:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам за Samsung, но наскоро ми идва за ремонт JVC с шаси на Vestel- 11AK36-A2.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Който е ремонтирал е виждал.....
Ваша си работа - ако искате вярвайте - тук сме трима колеги,който ги ремонтираме и пази боже всички да халюцинираме.....
Върнете се в началото
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се,госта бях аз.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 22:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Който е ремонтирал е виждал.....
Ваша си работа - ако искате вярвайте - тук сме трима колеги,който ги ремонтираме и пази боже всички да халюцинираме.....
Точно там е проблема ЧЕ ГИ РЕМОНТИРАМЕ И ВИЖДАМЕ Колега (ако мога да те нарека така ) не ти искам главата пази си я А вие тримцата ХАЛЮЦИНИРАЙТЕ МЕДИТИРАИТЕ РЕЛАКСИРАЙТЕ а бе правете каквото знаете даже и РЕМОНТИРАЙТЕ SAMSUNG в кутия наNEO или обратното Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юли 25, 2005 22:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на всички писали по темата.Най малкото което е обагатихте знанията ми и ми отворихте очите.Купих си вече телевизор.Спрях се на Watson FA5441TSF.Купих го от метро и послушах съвета на вашия колега който ме посъветва да гледам да ми хареса и и да има по голяма гаранция.Ако някой може да ме светна сега какви са недостатъците на този модел много ще съм му благодарен.Все пак надявам се че и благодарение на вас съм направил добър избор.Благодаря на всички писали в темата.
Върнете се в началото
REPAIRMAN
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 26, 2005 15:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Уважаеми Гост !
Чуйте и от мене един съвет,ако позволите.
Моля Ви за Бога не го гледайте този телевизор с твърде критично око и не му търсете дефектите въображаеми или реални!!!
Това е единственият начин да останете удовлетворен от покупката си.Не гледайте какво са си купили съседит, приятелите, омразните роднини и т.н.Радвайте се на това което имате вече ,а то сигурно е добро.Подкрепям всичко казано дотук от колегите и повтарям единствените хора на които трябва да им харесва този апарат сте вие -неговите потребители.
Изкушавам се да допълня и още нещо по повод молбата Ви за опис на потенциалните дефекти и недостатъци:
"I know this steak doesn't exist. I know that when I put it in my mouth, the Matrix is telling my brain that it is juicy and delicious. After nine years, you know what I realize? Ignorance is bliss."
Приятен ден.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети