Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Йордан Опиц -Осъден на 5 г. затвор
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  

Виновен или невинен?
Виновен
24%
 24%  [ 16 ]
Невинен
75%
 75%  [ 50 ]
Общо гласове : 66

Автор Съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Съб Сеп 15, 2012 21:21    Заглавие: Отговорете с цитат

zapad :
Цитат:
Ditronix написа:
а химна на SESKA с огромен кеф ще го пея на мачовете ви в регионалните групи!

Айдееее, и тая тема отиде по дяволите, или си мислиш, че всичко сЪ върти около синия отбор?

Що бе,аз като хапна основното обичам и десертче Laughing

ggg3:
Цитат:
Никой от тези, които до сега защитават този човек не се е обосновал смислено и законово аргументирано а и няма как да го направят, за това им се налага да изпадат в някаква дълбока словесна алабалистика!

Добре.Казвай какво сносно имаш у вас и може да те посетят "носачите на щастие"! Ти наясно ли си какво ще преживееш само ако видиш такъв изрод да влиза в дома ти??? Готов да те наръга с отверката или с нещо друго? А ако той не дай си Боже посети майка ти ил;и баба ти? Кой закон позволява на наркомани,цигани или други изроди да отиват в чужди домове да обират или трепят? Я се освестете! На никого не го пожелавам,ама явно има хора дето не могат дори да си представят какво е това да те нападнат и посегнат на собствеността ти,на теб самият или на твои близки! Аман от алтруисти! То бива човек да е добър,ама да съм бунак не съм съгласен!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
prasse
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 15, 2012 21:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Отече се дискусията... Лагери, заглушители, изроди...
ggg3 е прав - трябват аргументи:
Има предварителна подготовка - изработва незаконен пистолет. Целенасочени действия, положени усилия, умения... 10 години е бил ченге - държавен хрантутник (тези дето се възмущават че плащат - плащат не само за наркоманите...). Отлично знае за какво иде реч. За какво го е преправил? Какво може да върши с пригоден за убиване пистолет? Да убива или да си го тика в задника?
Без пряка заплаха, без неизбежна самоотбрана и при бягство на крадеца от мястото. Обвинява, осъжда и екзекутира на улицата, по светкавичната процедура...
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 15, 2012 22:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Че той и Калашник имал , не смятам да е света вода ненапита , това е по сведение на хора от квартала , може да им се вярва . Всеки да си носи кръста !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
hidrazin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Съб Сеп 15, 2012 23:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Тц, тц, тц, явно никой от пишещите тук не се е сблъсквал в първо лице с такива работи. Аз съм. Бедна Ви е фантазията на какво ще бъдете подложени макар и да мислите, че сте жертва. Разбиха ми къщата и пристройката в другия край на двора. Няма помещение в което да не са влизали и обърнали с главата надолу. В процеса на разследването се опитаха мен да изкарат виновен. Откъде съм ги имал тия неща, имам ли документи за тях. Все едно мога да им покажа фактури за медната пръскачка на дядо ми, бакърените тави и съдове на баба ми, дрелката купена от бившата СССР или осцилоскопа купен по Интернет.
И друго - и моите родители, и аз винаги сме помагали на такива. С дрехи, храна и пари. Колкото можем. До тук беше.
Имам си законно оръжие от над 10 години и знам как да го използвам законно и не толкова. Съжалявам, но прошка за крадци и наркомани няма да има. Моите от няколко месеца са в пандиза след над година разследване. Ако бях ги набарал в къщата, делото отдавана щеше да е приключило.
Пожелавам на добрите самаряни, които ги защитават да им дойдат на "гости" такива наркоманчета болни от СПИН и да си "поиграят" с децата им. Пък после нека им спретнат по една маса за добре свършената работа. Друга песен ще пеят тогава.
Пожелавам тази вечер успех на всички крадци - да не ги хващат сензори и аларми и да направят добър оборот. Наркоманите да си намерят евтина и качествена дрога и да се отцепят както му се полага в нечие чуждо жилище с готини и самички щерки.
Върнете се в началото
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Съб Сеп 15, 2012 23:37    Заглавие: Отговорете с цитат

https://lh3.googleusercontent.com/-gyeZ9j9k6GA/SEQ11eClBJI/AAAAAAAAAn4/XOC19zgj5js/s800/P1010886.JPG
Явно друг начин нема Sad

ПП Разрешително имам.
Върнете се в началото
prasse
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2012 0:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой друг да си разкаже историята, че да си поплачем?
После да подкрепим убиеца и да го възпеем като герой!
Отивам да драйфам...
Върнете се в началото
bvgdzk
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2012 2:39    Заглавие: Отговорете с цитат

prasse , ти наясно ли си с живота Twisted Evil .В едно общество първо трябва да се промени съзнанието Idea а това става най бързо със сопата. Не те знам на каква възраст си ама питай близките си за чичко Пиночет , прочети малко за Чили и си мечтай да отидеш на екскурзия там сега с този наш занаят.Предпочитам да бях живял 5-10 години под диктатура отколкото да се гърча 23 години в простотия. А така наречената държава като не мисли за мен еб.л съм ти законите в борбата да живот те не важат.А за конкретния случай човека е бил АФЕКТИРАН , но това в съда явно не е взето под внимание , това е силен довод за оневиняването му а и него е гръмнал при още първата кражба а при опит за поредна такава.
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2012 7:47    Заглавие: Отговорете с цитат

prasse :

Цитат:
Някой друг да си разкаже историята, че да си поплачем?

Що бе,защо ти е друга история? Тъй като гледам,ти има за кого да плачеш! Специално ти,тъй като ти чета постовете,си фитилджия-от тия,дето раздухват споровете и после четат и се кефят! Защото човек с позиция по въпроса не може да напише цитираните от мен думи!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
prasse
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2012 8:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, идеята е да не се отклоняваме от темата и да не си разказваме историите. Обсъжда се - виновен или невинен е Опиц!
Върнете се в началото
ggg3
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: с.Дончево

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2012 8:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Ditronix написа:
Добре.Казвай какво сносно имаш у вас и може да те посетят "
Заповядай, радвам се, че обичаш да пееш! Very Happy
Сега сериозно:
И аз като теб не оправдавам крадеца и напълно съм съгласен, че законите ни не са достатъчно строги, но не мога да се съглася, че за всяка кражба трябва виновният да се наказва със смърт и то без съд и присъда. Ако тази анкета беше добре фомулирана, съм убеден че и ти щеше да гласуваш -(не), защото не съществува никакъв закон (писан или неписан), който да оправдава умишленото убийство. Присъдата от 5 години изобщо не покрива деянието на извършителя- толкова би трябвало да получи само за незконното притежание на оръжие и неправомерната му употреба. За сравнение ще кажа само, че за убито бездомно куче законът предвижда до 5години, за изнасилване-15 а вие искате за умишлено убийство да се раздават награди.

hidrazin, ние какво да ти пожелаем- може би , децата или внуците ти да станат наркомани и някой да ги застреля за удоволствие ли?
Мисли преди да пишеш тук, ако не разполагаш с тази екстра е най добре изобщо да не пишеш.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 4 от 6

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети