|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 10:51 Заглавие: |
|
|
М, да. Признавам се за виновен за некоректния ми пост по-горе. Станало е малко объркване, според мен, дължащо се на това, че веднъж си като гост, веднъж като член на форума.
Ако толкова си мераклия да четеш, купи си учебника Аналогова Електроника на Величка Спасова 9и10 клас. Наскоро го разгръщах, хареса ми как са обяснени нещата. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
velioo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 11:31 Заглавие: |
|
|
през всичките си години от живота съм се убедил че в книгите никога не обясняват като хората затва ми се иска някой да ми го обясни като на прост
ПП:Иимаше една приказка "В живота си човек трябва да прочете само една книга, за да разбере коя е тя трябва да прочете хиляди тонове книги" _________________ ..::Човек се учи докато е жив::..
Mod AddIcTСайтът за МОДИНГ
 |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 11:45 Заглавие: |
|
|
Не малко книги съм разглеждал и прочел, но тази е наистина по-различна от останалите. Сега видях, че не съм я върнал на комшииката и пак я разгледах. Наистина, нещата в нея са изяснени по елемтерен начин, че чак почвам да се чуда дали да не си я купя и аз. А иначе малко трудно ще си намериш някой да ти обяснява, поради простата причнина, че нямаш елементарни познания и поняти за електротехниката. Прочети това-онова и после питай за това което не ти е ясно, за да види човек, че има смисъл да обяснява. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
velioo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 14:05 Заглавие: |
|
|
ми ще я потърся тая книга и ще си я взема дано да има смисъл _________________ ..::Човек се учи докато е жив::..
 |
|
|
 |
banchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2005 8:51 Заглавие: |
|
|
| velioo написа: | | през всичките си години от живота съм се убедил че в книгите никога не обясняват като хората затва ми се иска някой да ми го обясни като на прост |
Ако не четеш книги няма да стане.Никой не може да ти го обясни както книгата. Още повече в форум където знанието за тези неща е входно ниво.Неуважението ти към книгата може да те доведе само до тъпи ситуаци като тази.Ако искаш аз лично мога да ти дам една детска в която са обяснени тези работи за децата от 6 клас.Казва се Радио ли ?...., че то е много просто. И найстина е написана като за деца има сюжет даже.Книгата е от италянски автор.Вярно там се разглеждат лампи ,но те имат аналогия с полупроводниците,ако разбереш тях никакъв ще е проблема да разбереш и полупроводниковите прибори.
П.П. От интернет няма да научиш много за полупроводници. Интернет е полезен с това ,че има форуми като този в ,койо се решават конкретни проблеми. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2005 18:50 Заглавие: |
|
|
| Има една превод от руски казва се "Чакам връзка" има основни но интересни и полезни работи. Издадена е някъде 82 ра. |
|
|
 |
velioo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 31, 2005 23:49 Заглавие: |
|
|
ми ей ся един приател дето е завършил више ел. техника ми обеща че ще ми даде няква книга дано да е добра и да ги науча най после _________________ ..::Човек се учи докато е жив::..
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|