|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 20:39 Заглавие: |
|
|
Да ама не !! Тук Коцев няма пръст в тая работа.Единстеното което направих е да ви дам линка а тези снимки ги е снимал друг колега и ги е дигнал на този тъй оплюван NBS-SET форум. И ако имате желание да го разгледате ще намерите още много интересни неща. А че тия срещи са нещо велико само ние които сме ги посещавали си знаем.Щом имаше колеги още от петък там значи си е заслужавало.Нанков ми прати хубави снимки даже и на гадуларя но аз не умея и не знам как да ви ги покажа.
Абе всичко си беше ОК. дето има една приказка СИНДЖИРА СИ ИДВА ПЪК КОЗАТА Я НЯМА........  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | .....на този тъй оплюван NBS-SET форум........ |
Това майтап ли е?
Би ли дал линкове към теми в този форум (ако за него става дума) където е проявявано подобно отношение, моля.
Не разбирам смисъла на емотиконите които използваш, особенно на този = twisted, а ти? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 21:38 Заглавие: |
|
|
За оплюването имах впредвид негативното отношение към браншовия съюз а нали форума е негов.
За човечетата си напълно прав че ги слагам малко кесим за което си вземам справедлива забележка. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 22:30 Заглавие: |
|
|
коцев, извинявай , но и това | Цитат: | | За оплюването имах впредвид негативното отношение към браншовия съюз а нали форума е негов | не го разбирам. Изказването на друго мнение (от когото и да било) по никакъв начин не означава това което си написал. Да не говорим, че да се прави такава причинно - следствена връзка е доста преувеличено, но както и да е!
Сайта (официалната страница на когото и да е било) е едно, ако в нея има форум (място за обмен на мнения, което е нещо съвсем друго)- още по-добре, но той предполага общуване м/у хора много различни (за добро или лошо), а и доколкото си спомням, тук е изказвано едно единствено мнение по отношение на организацията НБС като такава, което в никакъв случай не е звучало като .
Ако според теб не е така, моля поправи ме.
А забележки за каквото и да е било не съм правил.
Странни разбирания се демонстрират. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 7:31 Заглавие: |
|
|
RC аз никъде по горе не съм споменал име още повече че ти си оплювал другия форум.Негативно отношение към браншовия съюз имаше още преди срещата във Враца / негативно разбира се от моя гледна точка / .В спора се ражда истината.Аз изказах моето виждане че са от полза такива срещи и мое лично мнение че е от полза също съществуването на такъв браншови съюз.А на Рибарица бяхме и членове и такива които не са и няма и да бъдат но в общуването помежду ни нямаше никаква пречка.Както и моите благодарности към теб защото колкото пъти съм те попитал за нещо винаги бързо и коректно си ми отговарял. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 18:21 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | RC аз никъде по горе не съм споменал име още повече че ти си оплювал другия форум.Негативно отношение към браншовия съюз имаше още преди срещата във Враца / негативно разбира се от моя гледна точка / .В спора се ражда истината.Аз изказах моето виждане че са от полза такива срещи и мое лично мнение че е от полза също съществуването на такъв браншови съюз.А на Рибарица бяхме и членове и такива които не са и няма и да бъдат но в общуването помежду ни нямаше никаква пречка.Както и моите благодарности към теб защото колкото пъти съм те попитал за нещо винаги бързо и коректно си ми отговарял. |
Позволете ми да се съмнявам в ползата от този съюз, явно ти не си запознат, че НБС-СЕТ иска да извади от списъка на занаятите не само нашата професия, но и професиите на всички колеги, които се занимават със сервизиране на електроуреди, включително и хладилните техници. Това смея да го твърдя, защото имам копие от писмото, адресирано до Националния Занаятчийски събор "Орешак - 2004" и до Националната Занаятчийска Камара. Това писмо е подписано от г-н Лулчев. Ако това беше станало, НБС щеше да бъде единствената организация, която да обединява всички колеги, включително и тези, които сервизират електроуреди.
Сега стана ли ясно защо не харесвам тази организация?
Нямам и никога не съм имал лоши чувства към нито един от колегите, не одобрявам само НБС-СЕТ, защото тя на думи защитава нашите интереси, а на практика работи срещу тях. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 18:28 Заглавие: |
|
|
Да ама членовете на този съюз са имали камириерки на Рибарица
Я виж тук .Какво ще кажеш не заслужава ли да си член на NBS.
http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?t=855&start=15 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 21:50 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: |
Позволете ми да се съмнявам в ползата от този съюз, явно ти не си запознат, че НБС-СЕТ иска да извади от списъка на занаятите не само нашата професия, но и професиите на всички колеги, които се занимават със сервизиране на електроуреди, включително и хладилните техници. Това смея да го твърдя, защото имам копие от писмото, адресирано до Националния Занаятчийски събор "Орешак - 2004" и до Националната Занаятчийска Камара. Това писмо е подписано от г-н Лулчев. Ако това беше станало, НБС щеше да бъде единствената организация, която да обединява всички колеги, включително и тези, които сервизират електроуреди.
Сега стана ли ясно защо не харесвам тази организация?
Нямам и никога не съм имал лоши чувства към нито един от колегите, не одобрявам само НБС-СЕТ, защото тя на думи защитава нашите интереси, а на практика работи срещу тях. |
За сведение на незапознатите, НБС-СЕТ членува в НЗК.На срещата в Рибарица гост беше и г-н Рангел Чолаков, който в 15 минутна беседа сподели бъдещите трудности, свързани с членството в ЕС.Надявам се че ще се борим с трудностите ОБЕДИНЕНИ а не като:
МАЙСТОР-ИНЖЕНЕР
КАЛФА-СРЕДЕН ТЕХНИК
ЧИРАК-РАДИОМОНТЬОР
Струва си да се ПОМИСЛИ върху материята защото ще се печем на един и същ огън  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 21:59 Заглавие: |
|
|
Извинявайте, ама защо пак се почна...
Бях дал един цитат малко по-горе, ще го дам пак:
| dimi написа: |
Колеги,нашите работи в нашия сайт.Неслизайте на нивото на
сивата икономика.Показахме че сме сериозна организация с переспектива .....................
|
Да дам ли и линк? |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 22:40 Заглавие: |
|
|
| RC написа: |
Ще се опитам да не вземам повече участие в ТАЗИ тема.
Успехи ви желая. |
Цитати много...
Струва ми се че е важно отношението по същество а не, този защо пише тук,онзи защо там.Обединява ни техниката и проблемите в сервизирането.Защо трябва да се натоварваме допълнително и с проблеми в общуването? Затова утре на църква и по три пъти "Отричам/ме/ се от Сатаната" и обратно във форума с най-добри чувства.Става ли  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|