Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с инсталирането на IRDA
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 0:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Схемата е тук: http://guitman.hit.bg/IRDA.jpg
драйверите и PDF-ите: http://fileshare.eshop.bg/downloadsm/17259/MOSCHIP_MCS7780.html
resqer
Гост

МнениеПуснато на: Пет Апр 21, 2006 8:42    Заглавие: и аз имам подобен проблем Отговорете с цитат

И аз имам подобен проблем-само че при мен разпознава устройството -mi 620 и от компа към телефона изпраща,а обратно не разпознава устройство! ако някой знае защо става така моля да пише!
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Апр 21, 2006 17:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е съвместимо с телефона ти. С друг телефон как работи? Може да се оправи временно ако рестаритраш телефона.
resqer
Гост

МнениеПуснато на: Нед Апр 23, 2006 19:12    Заглавие: Отговорете с цитат

до скоро компа ми беше с Милениум и всичко си работеше както трябва около година,миналата седмица сложих XP и само качва от компа към телефона,а обратно не ще
Върнете се в началото
re irda
Гост

МнениеПуснато на: Пет Апр 28, 2006 20:46    Заглавие: Отговорете с цитат

до скоро компа ми беше с Милениум и всичко си работеше както трябва около година,миналата седмица сложих XP и само качва от компа към телефона,а обратно не ще
Върнете се в началото
Bily
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Съб Апр 29, 2006 18:30    Заглавие: Отговорете с цитат

гост-а мога да го посъветвам да пробва с друг телефон или да инсталира IRDA на друго PC
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 30, 2006 16:38    Заглавие: Re: Проблем с инсталирането на IRDA Отговорете с цитат

chi4i написа:
Проблем с инсталирането на IRDA,win.XP-SP2 не приема оригиналните драивери.IRDA e по USB.Производител е DonShine Electronics CO LTD.
Компа е ASROCK K7S41GX

ако е някое китайско ИР по добре му намери други драйвери,понеже с оригиналните спира да работи Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети