Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Daewoo PDP-32F1T031 тъмен екран- има звук

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Roidin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 08, 2016 17:01    Заглавие: Daewoo PDP-32F1T031 тъмен екран- има звук Отговорете с цитат

Daewoo DPP-32F1T031 шаси SP900PF ,тъмен екран- има звук. С уговорката, че въпросът ми е отправен към онази потенциална особа,която по случайност си е имала работа с това шаси, моля останалите да не бъдат придерчиви към липсата на достатъчна информация! Проблема-имам 15 волта вместо 18 волта на буксата на кабела свързващ Zsus с Ysus. Доколкото кадърно проследих -това U си идва от 15 волтов интегрален стабилизатор -Ysus, като се обработва и в Zsus.Как се формират тези 18 волта? Освен това,при включен същият този кабел,захранването се товари и издава хармонични звуци, без промяна на Va и Vs. DSPU-J706A в автономен и работен режим е добре. Надявам се,че не съм бил много неясен.

Последната промяна е направена от Roidin на Нед Юли 10, 2016 17:00; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
palermo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пет Юли 08, 2016 17:14    Заглавие: Сервизно ръководство Отговорете с цитат

http://www.infoorel.ru/forum%2Fuser_foto%2F62818745ADMINI2008080002.pdf
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Roidin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 09, 2016 16:16    Заглавие: Daewoo DPP-32F1T031 тъмен екран- има звук Отговорете с цитат

Схемата на захранването и мануала ги имам в компа,но явно ги разчитам, както дявола чете евангелието, та не намирам отговора на въпроса си.Явно съм вдигнал твърде високо летвата на възможностите и предизвикателствата,имайки предвид нивото ми по английски. Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Roidin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 10, 2016 16:41    Заглавие: Daewoo DPP-32F1T031 тъмен екран- има звук Отговорете с цитат

Още едно питане за чипове SMD IC- 8 pin - 34H747 ; 70H734, за които, по начина по който търсих в нета, не намирам необходимата ми информация .
Twisted Evil ВЕРНИЯТ МОДЕЛ: Daewoo PDP,Моля за извинение!!!!! Embarassed
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети