Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за климатик

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Via
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 14:48    Заглавие: Съвет за климатик Отговорете с цитат

Здравейте!

Смятам да си купувам климатик, но не мога да се ориентирам в изобилието от марки (и цени). Тъкмо се спра на марка и хоп-прочета нещо лошо за нея. Изчетох тонове информация в нета, но понеже нямам технически познания, реших да се доверя на вас като специалисти.
Става дума за стая около 20 квадрата със северно изложение. Предстои външна изолация и смяна на дограмата. Досега ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което можеше да стопли този хладилник бе печката с дърва. Но..........омръзна ми от мръсотията и ремонтите всяка година. За камина-не може да става въпрос, защото в стаята няма комин.
Въпросът ми е за климатът във Варна какъв вид климатик е подходящ-инверторен или обикновен? Кое бихте ми препоръчали?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo

МнениеПуснато на: Пон Юли 04, 2005 21:47    Заглавие: Отговорете с цитат

МОНТИРАЙ СИ 12-СКА MIDEA ОБИКНОВЕНА И ПРОБЛЕМИ НЯМА ДА ИМАШ ЩОМ СИ ОТ ВАРНА.МОЯТ БРАТОВЧЕД ЖИВЕЕ ВЪВ ВАРНА В ЧАЙКА И ПО МОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ СИ МОНТИРА MIDEA И ПРОБЛЕМИ НЯМА НИКАКВИ КАКТО И АЗ ИМАМ ОТ ТРИ ГОДИНИ ДВА В КЪЩИ И ОТ ЕДНА ЕДИН В СЕРВИЗА СИ И ПРОБЛЕМИ НИКАКВИ А И НА КОГОТО СЪМ МОНТИРАЛ ТАКЪВ ПРОСТО МИ Е ПРИЗНАТЕЛЕН ЗАЩОТО СА СТРАШНО ИКОНОМИЧНИ ЕФЕКТИВНИ И РАБОТЯТ И ПРИ -20-25'С.ВЯРВАЙ ВИ НЯМА ДА СБЪРКАШ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Via
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 15:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Доколкото разбрах инверторните били по-икономични. Има ли такъв модел Мидеа?
Върнете се в началото
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo

МнениеПуснато на: Вто Юли 05, 2005 22:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Има но не знам дали се внасят в момента но те са и два пъти по скъпи а и разликата в икономичността е от 5 до 10 %
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Случаен
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 22, 2005 23:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Osaka му е майката. Много съм ДОВОЛЕН!
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Авг 23, 2005 17:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-добри са най-скъпите!Ако можеш,купи си PANASONIC!Аз не мога,затова си купихWIRLPOOL-мисля,че така се пише Laughing За 20 квадрата с изолация и дограма ще ти стигне и "девятка",но може и "12"-през лятото ще ти е хладно и около него.Добър вариант са OSAKA-миналата година взех за сина ми-учи във Варна,и съм доволен,стаята е малка наистина,но сложихме нискотемпературна "девятка" и буквално за 5 минути стопля Exclamation Още повече че сега имат намаление,отделно подаряват прахосмукачка,за да почистиш след тях Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
batPepo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 04, 2005 23:24    Заглавие: Re: Съвет за климатик Отговорете с цитат

Via написа:
Здравейте!

Смятам да си купувам климатик, но не мога да се ориентирам в изобилието от марки (и цени). Тъкмо се спра на марка и хоп-прочета нещо лошо за нея. Изчетох тонове информация в нета, но понеже нямам технически познания, реших да се доверя на вас като специалисти.
Става дума за стая около 20 квадрата със северно изложение. Предстои външна изолация и смяна на дограмата. Досега ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което можеше да стопли този хладилник бе печката с дърва. Но..........омръзна ми от мръсотията и ремонтите всяка година. За камина-не може да става въпрос, защото в стаята няма комин.
Въпросът ми е за климатът във Варна какъв вид климатик е подходящ-инверторен или обикновен? Кое бихте ми препоръчали?

Вземи си Тошиба, може и втора употреба и ще останеш много доволен.Естествено инвертор.
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Сеп 05, 2005 6:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Вижте откога е въпросът! Може би вече не е актуален! Пък и авторът откогато е питал повече не се е обадил!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети