Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам ТХО за телевизор Кристал

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Till_Lindemann
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пазарджик/Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2017 14:44    Заглавие: Купувам ТХО за телевизор Кристал Отговорете с цитат

Здравейте колеги, ударих на камък с намирането на ТХО за телевизор Кристал, този с 67см кинескоп RFT (не плоския Тошиба). Не знам дали има разлика в ТХО-тата. Ще съм благодарен, ако на някой му се намира все още, ако не ново, то поне употребявано, но културно разпоено. Телевизора почти не е гледан, мерих емисията на кинескопа, и трите пушки дават по над 1.2mA при 300V екранно напрежение, затова ме е жал да го пенсионирам заради едно ТХО. Ако се намери някое шаси за донор, дори и неработещо, но със здраво ТХО, също е вариант.
Предварително благодаря на всички! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Till_Lindemann
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пазарджик/Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Апр 25, 2017 9:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Все още не съм намерил Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Вто Апр 25, 2017 12:55    Заглавие: Купувам ТХО за телевизор Кристал Отговорете с цитат

Тези ТХ-а ги навиваха в нашият град-Враца,в бившия з-д Велислав Драмов-викаха му Ворошилов,щото 70 процента от продукцията беше за софийския такъв.Ама много години минаха от тогава и вече няма завод,а само една секретарка.От продукцията няма и помен.Нещо ми говори,че и на тв.София 84 май беше същото ТХО,но не съм сигурен.Имах много от всички видове,ама вече не се ползват и съм ги изхвърлил.Ще попитам тук-там бивши колеги от завода,да не би някой да е скътал по архивните чекмеджета.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
росен попов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: кюстендил

МнениеПуснато на: Вто Апр 25, 2017 14:33    Заглавие: Отговорете с цитат

https://www.olx.bg/ad/televizor-kristal-ID53TFq.html#9d7cdd1072
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети