|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 10:55 Заглавие: Реализиране на Internet Sharing чрез.... |
|
|
Здравейте приятели!!!
Пред мене стои следният проблем. Как мога да направя мрежа м/у два компютъра, като използвам модеми 56000bp/s, и по-точно да накарам единия компютър, които има интернет през LAN, да рутира заявките на друг компютър, които е вързан през модем. Казаха ми, че може да се изпълни чрез dial-up networking. Приемам всякакви предложения. Предварително благодаря на отзовалите се!!!
П.С. Държа да кажа, че разтоянието м/у компютрите е доста голямо, и ми трябва единствено и само за сърфиране, затова съм се ориентирал към модемите, а така ще ми излезе и без пари тъй като ги имам в наличност. Също да спомена, че самите модеми ще се връзват чрез вътрешна линия на телефонна централа. _________________ BE ON EDGE |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 14:34 Заглавие: |
|
|
| dreadx написа: | | Няма нужда от централа за връзка между двата модема, може да опиташ и само с кабела от единия до другия и подходящите настройки за да се свържат. Мисля че имаше и някаква настройка за режим ”наета линия” с командата AT&L - в момента в който включиш модема да започне да се опитва да се свърже. |
Бях чувал за такова нещо, благодаря за информацията. Хвърлих по едно око на линковете като за начало. Мисля, че е достатъчно и ще се оправя. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|