Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

смяна на софтуера на CX70

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ицо
Гост

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:24    Заглавие: смяна на софтуера на CX70 Отговорете с цитат

интересува ме дали може да се смени версията с по-стара и евентуално как?
Върнете се в началото
nasko_penchev
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 29, 2005 15:35    Заглавие: :) Отговорете с цитат

и аз имам подобен проблем с един ЦФ62 ...сигурно мойе с някой бокс ама със РС232 кабела тела не дава Sad
maker_1
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Окт 01, 2005 13:25    Заглавие: Отговорете с цитат

s fullflash ne stawa li
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Окт 01, 2005 20:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да се смени. Аз преди няколко седмици се занимавах със CXI70 - модификация на CX70. Версията с която го купих беше 43-та. Намерих руска версия номер 54 и го флашнах с нея. Обаче пък се оказа че менюто не е на български. Не улучих езиковата версия. Заинтересувах се от езиковите версии и се оказа че ми трябва 50-та версия. Изттеглих я и го флашнах от 54- та на 50-та версия. За мене файловете са със следните имена: CX7I_540300_rus.exe , CX7I_500500_service.exe. Не съм много сигурен за буквите в началото обаче са важни цифрите 50 е версията на софтуера а пък 300 е езиковата версия. 500 е езиковата версия за българско меню. При тебе трябват подобни файлове обаче да са за CX70. Например отиваш на http://www.allsiemens.com .
Трябва да имаш кабел който телефонът го разпознава като DCA-510.
Разпознаването става при включен кабел, пишеш на телефона *#06# и ти излиза IMEI на телефона. Натискаш левия софт бутон и ти показва още разни работи. Там търсиш някъде да пише че има аксесоари - DCA-510.
Ако ти показва DCA-540 значи кабелът не е този.
Ами... включваш кабела, стартираш EXE-то и перкаш смело. Телефонът трябва да е включен, програмата си го изключва, флашва го и пак ти го включва. Тръпката е като извадиш кабела дали и го изключиш и включиш дали ще тръгне. При мене тръгна. За проба може да стартираш само ехе-то без включен телефон и да го огледаш какво може да се цъка по него. Естествено няма да намери телефон обаче не пречи да го видиш (ехе-то).
Ако ти стиска (без да се обиждаш, ако не си уверен не се занимавай с това ами върви в сервиз). Аз преди да се реша да флашна телефона около месец четох форуми и събирах смелост.
Та .... при мене флашването се получи - от 54- та версия на 50-та.
Ако флашваш първо чети на http://www.allsiemens.com как се прави.
АКО НЕ СИ СИГУРЕН КАКВО ПРАВИШ ПОТЪРСИ СПЕЦИАЛИСТ.
(аз не мога да ти помогна на място)
Върнете се в началото
rympo
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 02, 2005 10:49    Заглавие: относно смяната на софтуер на CX70 Отговорете с цитат

незнам колега как си успял да смениш софтуера на телефона , кабела който казваш няма значение за това, каквото и да му закачиш стига до 33 % и телефона спира да се флашва, след което като го изключиш и включиш си работи нормално , без да има никакви признаци че някой се е опитвал да го флашва аз имам 54 и 56 версия на сервизния софтуер с български но не става боот лоадера на телефона е направен да не може да се сменя софтуера ако имате някакви други идеи споделете защото това е голям проблем за момента

благодаря ви предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети