| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:05 Заглавие: НЧ усилвател от неомонтана |
|
|
| здравейте искам да пспитам какви промени мога да внеса за да подобря работата на усилвателя. благодаря ви предварително. http://neomontana.dir.bg/kit69.htm |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vesoel Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:15 Заглавие: |
|
|
НАБОР "Усилвател 18" 1x70W, 14.4V, 4oм, (20Hz-40kHz), A=20 пъти, TDA1562Q
ето този работи перфектно,не се упитвай да преработваш онзи зщото нищо няма да направиш.  |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:33 Заглавие: |
|
|
Наистина няма смисъл от преработка нищо няма да постигнеш. Присъединявам се към мнението на колегата vesoel. Съшо така можеш да разгледаш схемата на Млад конструктор с ТДА8560 2Х40 / 12В Доста прилична схема за цената и използваните елементи. _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Окт 28, 2005 20:37 Заглавие: |
|
|
| съгласен съм с вас но понеже усилвателите са ми нещо като хоби и предпочитам да го усъвършенствам до колкото се може. имам предвид до намаляване на шумовете. искам да благодаря на Vesoel. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 22:22 Заглавие: НЧ усилвател от неомонтана |
|
|
| Топлата вода е открита отдавна,едва ли ще постигнеш по-добри от фабричните резултати,а усилватели-дал Бог,поне това не е табу и проекти колкото щеш.Поне PHILIPS,TOSHIBA,SANKEN и много други правят звука перфектен.Проектите на Мастеркит-в руски сайт,в момента не се сещам кой беше,са много добри и за всеки вкус.Дори мен ме очароваха,дето съм виждал какво ли не. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:28 Заглавие: |
|
|
благодаря колега твоя отговор го очаквах с нетърпение . тъй като знам че си спец в тая област. ще потарса сайта но ако не го намеря мойе ли ми го пратиш като ЛС.
PS: намерих го http://www.masterkit.ru . мерси много още веднъж. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
|