| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lisi4oka Нов потребител

Регистриран на: 31 Окт 2005 Мнения: 21 Местожителство: София-Овча Купел
|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 21:46 Заглавие: Blaupunkt Frankfurt RCM 104 и адапторна касета. |
|
|
Имам проблем с въпросния касетофон и една адапторна касета.Като я вкарам касетофона започва да сменя страните(аутореверса).Как да се спрявя с проблема.И някой ако има схема на касетофона ако може да ми я прати за да му изкарам изход за плеъра,защото той май няма или греша???? _________________ http://carsdata.hit.bg/
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 22:45 Заглавие: |
|
|
Taзи механика иска да бъде натоварена с касета с лента заа да работи нормално.Така с тази касета няма да може да постигнеш това което си си наумил _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Lisi4oka Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2005 0:08 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Taзи механика иска да бъде натоварена с касета с лента заа да работи нормално.Така с тази касета няма да може да постигнеш това което си си наумил |
добре това ясно,а касетофона имали изходи за да подам там сигнала или трябва да извеждам.и ако трябва от къде ще е най-удачно.правил съм го на cs 202 но там беше лесно. _________________ http://carsdata.hit.bg/
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2005 0:11 Заглавие: |
|
|
Зависи от какво ще подаваш сигнал.Ако е от дисмен -преди аудио процесора- на някой от входовете му.Ама ако не знаеш кое е аудио проца по добре не се занимавай да не отиде касетофончето за скраб _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2005 11:11 Заглавие: RCM104 |
|
|
| Потърси адапторна касета с безконечна лента на ролките ,виждал съм такава ,с нея би трябвало да работи и да не ти се задейства реверса. |
|
|
 |
Lisi4oka Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2005 23:09 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Зависи от какво ще подаваш сигнал.Ако е от дисмен -преди аудио процесора- на някой от входовете му.Ама ако не знаеш кое е аудио проца по добре не се занимавай да не отиде касетофончето за скраб |
ами сигнала ще ми идва от един MP3/VCD плеър.Имаш ли възможност да помогнеш с някаква схема или евентуално на една снимка да ми покажеш от къде горе долу да изкарам изход.Бих отишъл на сервиз да ми е чиста работата но си изръсих последните парици за тоя плеър и сега един месец съм безпаричен . _________________ http://carsdata.hit.bg/
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2005 23:40 Заглавие: |
|
|
Нямам под ръка такова радио да ти покажа _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Lisi4oka Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2005 18:12 Заглавие: |
|
|
засега реших проблема,но резултата не ми харесва.Разглобих адапторната касета и взех кабела и го запоих директно на главата на касетофона и на една стара касетка и направих лентата да не минава от там дето влиза главата на касетофона и сега си свири,но се усеща едно бучене и като натисна паузата докото свири някаква песен като давам газ на колата се чува едно свирене през колоните.Плеъра го захранвам с едно адапторче от запалката което си е в комплект с плеъра. _________________ http://carsdata.hit.bg/
 |
|
|
 |
|