| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RaYaN Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:24 Заглавие: Стойка за сателитна чиния |
|
|
Здравйте. Днес си закупих промоционалния пакет на БулСат.В коплекта липсва стойка за чинията.(60см.-чиния).Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря стойка за чинията( ако може в Пловдив) или идея как да си направя сам такава.Проверих в:Скю, Валвекс, Бриколаж, Технополис, Викиват.
Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:26 Заглавие: |
|
|
А защо липсва?
Това е важен елемент от цялата система. |
|
|
 |
RaYan Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:41 Заглавие: |
|
|
| Ами в комлекта нямало стойка. Има сомо тези чаркове които са закрепени за чинията отзад.(скобите, чрез които се захваща чинията за стойката).Направо взех да съжалявм, че я взех тази чиния. |
|
|
 |
airclima Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:43 Заглавие: |
|
|
| Явно става дума за стоиката за закрепване на стената или покрив то трябва една тръба и две планки и електорожен и си готов. |
|
|
 |
RaYan Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:51 Заглавие: |
|
|
Може ли да я закрепя за терасата с болтове вместо да я заварявам. Не мога ли да си намеря готова стойка.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:56 Заглавие: |
|
|
| RaYan, чинията освен да я закрепиш е нужно и да я "насочиш" на където трябва - нали си наясно с това? |
|
|
 |
RaYaN Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 19:34 Заглавие: |
|
|
Хехе.Разбира се, че знам. Не се занимавам за пръв път със сателити.Имам и друга сателитна система с 3 метрова чиния(американска).С много по добър конвертор и приемник, но с нея не мога да хващам всички български канали.Използвам я за други канали.Човекът който ми я постави е в чужбина.Иначе щях него да питам за стойка.Не ми се вярва да ми трябва същата стойка като за 3 метрова чиния . |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 19:42 Заглавие: |
|
|
| RaYaN написа: | | Хехе.Разбира се, че знам. Не се занимавам за пръв път със сателити.Имам и друга сателитна система с 3 метрова чиния(американска)... |
ОК!
Извинявам се за питането си.
И въпреки това, според мен е добре ако имаш възможност да попиташ там откъдето си я купил защо няма това което според теб липсва.
А също така - дали след като ще плащаш абонамент не дойде някой който да я монтира и настрои (цялата система). |
|
|
 |
RaYaN Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 19:46 Заглавие: |
|
|
| Аз ги попитах и ми казаха, че чак на 6-ти януаро ще може да ми я настроят, но стойката трябвало аз да си я закупя от някъде. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 20:03 Заглавие: |
|
|
Мда..., май както беше изказано едно предположение от airclima не става дума за "стойка" (каквато е на другата ти чиния), а за една тръба закрепена "някъде с южно изложение" на която да бъде "надяната" чинията с крепежните елементи от комплекта.
Но проблема с настройката (насочването) си остава и както са ти обещали точно на Йорданов ден... . |
|
|
 |
|