| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
luckata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 9:48 Заглавие: Търся да си купя програматор |
|
|
Търся да си купя едно устройство наречено Програматор ( TSOP48 ) за Флаш памети от сорта на " 129W160ET " . Точно наименование на Програматора незнам, но намерих тука една снимчица в едно сайтче и ще ви дам едно линкче да го видите ...
http://www.willem.org/catalog/images/tsop48Ya.jpg
Даже и някакво инфо някой ако знае и ми даде много ще съм доволен в смисъм такъв, софтуерче с него ще ми дадът ли...дали това което ви пратих като линк със снимка - този програматор точния ли е който си мисля аз и търся, че ще ми свърши работа за флаша който съм написъл? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 10:51 Заглавие: |
|
|
| Ще дам съвет който може да приемете или да не приемете но мисля че ще Ви спести доста главоболия и разочарования - ако имате чипа и файла поразпитайте дали някой около Вас няма подходящ програматор да Ви го програмира - особено ако става дума за еднократно програмиране Мога да Ви помогна ако не се оправите и уточним как може да се свърши работата Ако разбира се желаете да купувате програматор който ще ползувате често за подобни цели това е друг въпрос - тогава този от снемката по скоро не е точния избор при всичките му добри качества |
|
|
 |
R_ARENA Активен потребител

|
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 22:41 Заглавие: програматор |
|
|
| www. programatori.hit .bg |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 16:33 Заглавие: |
|
|
| Програматора ще ви свърши работа ,само че флаша е 29W160 а не 129W160 ,това първо. Софтуер за него има в нета свободно. Вижте и тук : http://www.sivava.com ,ако имате кредитна карта може да си го поръчате ,само за едно програмиране 100-120 долара давате ли? |
|
|
 |
|