Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за видео камера

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ATS
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Съб Фев 11, 2006 10:31    Заглавие: Съвет за видео камера Отговорете с цитат

На някои да му е попадала Samsung VP-D97 Mini-DV че за парите си 699 лева ми се вижда направо евтина . Ако пък има някакви косури препоръчаите някоя друга до 700 лева , че и аз както повечето хора преди някоя покупка ма електроника започва едно четене на форуми , едно чудене .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cvetomirconev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Севлиево

МнениеПуснато на: Съб Фев 11, 2006 11:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Един познат си купи Panasonic NV-GS15. Много е доволен от камерата и всичко е Made In Japan. Сега гледам, че я няма вече в Техномаркет, но пък имат NV-GS17 и то за 629 лв. Смятам че няма да имаш грижи с тая камера. Но все пак аз лично съм я ползвал малко и може да не съм видял някои недостатъци, ако има такива.

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=00000364

My opinions might have changed, but not the fact that I'm right.
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Фев 11, 2006 12:17    Заглавие: Re: Съвет за видео камера Отговорете с цитат

ATS написа:
На някои да му е попадала Samsung VP-D97 Mini-DV че за парите си 699 лева ми се вижда направо евтина . Ако пък има някакви косури препоръчаите някоя друга до 700 лева , че и аз както повечето хора преди някоя покупка ма електроника започва едно четене на форуми , едно чудене .

много слаби механики са тези Самсунг
yosko_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Фев 11, 2006 13:09    Заглавие: Отговорете с цитат

по добър избор е panasonic.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dimdindim
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 11, 2006 20:45    Заглавие: Отговорете с цитат

imam panasonic nvgs11 (optikata e ednakva za seriata),dovolen sym,zoom-a e super,no na tymno snima dosta zle,a vgradenite led za osvetlenie ne vyr6at po4ti nikakva rabota. ima opcia za no6tno snimane sys cviat,no triabva da se snima samo nepodvijni obekti,ina4e vsi4ko se razcapva.no kato za tezi pari e super.
Върнете се в началото
ATS
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 9:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Сони съм чувал че снимат добре при по слаба осветеност но този тачскриин ме притеснява . Цялото управление на камерата да е от дисплея няма ли да се цапа много .
Другия вариант е JVC и те имат няколко модела под 700 лева .
Върнете се в началото
Камераман
Гост

МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 16:25    Заглавие: Сони/Панасоник Отговорете с цитат

cvetomirconev написа:
Един познат си купи Panasonic NV-GS15. Много е доволен от камерата и всичко е Made In Japan. Сега гледам, че я няма вече в Техномаркет, но пък имат NV-GS17 и то за 629 лв. Смятам че няма да имаш грижи с тая камера. Но все пак аз лично съм я ползвал малко и може да не съм видял някои недостатъци, ако има такива.

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=00000364

За самсунга пишат, че шумовете от механиката се чуват на записа и снимат лошо на тъмно. Най-добрите до 700 лева са посочените панасоник и сонитата. Според интернет сравнения панасониците били подобри но тъй аз взех сонито след сравнение на техническите данни и проба в магазина защото:
1. има УСБ 2.0 а панасоника е с УСБ 1.0, като обърни внимание че на книжката пише хай-спийд (2.0) и лоу-спийд (1.0) но хай спийд има ГС35 а ГС17 и 21 са с 1.0. УСБто на сонито вади същото качество като айлинка.
2. Снима по-добре на тъмно и има вграден инфрачервен диод а и гнездо за лампа. ГС21 има някаква лампа но е слабичка. Сони са все още най-добри на тъмно.
3. Консумира 1/3 по-малко енергия от панасоника
4. 1см. по-тънка е от панасоника
5. Капачето на обектива е вградено
6. Джойстика на панасоника определено е само за женски ръце. Тъчскрийна изисква боравене с чисти ръце но поне с големите пръсти няма никакъв проблем.
Предимства на панасоника - 1.
ГС21 има слот за СД карта, но на кой са му нужни снимки с такова разрешение. Освен това е по-скъпа. ГС17 която е малко-по евтина няма лампа.
Батериите се зареждат на зарядното, което е предимство при ползуване на неоригинални батерии - няма опасност да се скапе камерата
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 19:44    Заглавие: камера Отговорете с цитат

По мое мнение Панасоник
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети