Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

бял пушек от мултицета! кликни веднага!
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emil_vr
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: vratsa

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 15:55    Заглавие: бял пушек от мултицета! кликни веднага! Отговорете с цитат

помогнете моля ви , искам да оставя един мултицет вкл. в колата като бордови , работи си на 12в ,но не може да си измери собств. захранване ,не пуши Very Happy Значи да опитам да се изразя по разбрано -да го захранвам от акумулатора на колата и да мери захранването си . дт182 е уреда . признавам си че винаги първо пускам темата и после проверявам, с търсачката .чао
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
emil_vr
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 16:11    Заглавие: Отговорете с цитат

или поне къде да му намеря схемата търсих но не можах да се оправя . благодаря предварително!
Върнете се в началото
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 16:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва ти dc/dc конвертор за захранването му . Мисля че темата беше разисквана нашироко във форума
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
emil_vr
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 16:32    Заглавие: Отговорете с цитат

toltec написа:
Трябва ти dc/dc конвертор за захранването му . Мисля че темата беше разисквана нашироко във форума
добре мерси ,имах в предвид без конвертор ,чене ми се прави . Не допусках че е разисквано ,ще видя с търсачката.Наистина съжалявам че не проверих. Извинявам се че пуснах темата.
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 17:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Струва ми се,че не е здравословно за мултицета да мери собственото си захранване!Преди 20 години и аз опуших един по тоя начин.Че тогава цифровите не само бяха златни,ами и ги нямаше никъде,т.е. имаше ги,ама се купуваха само по второ направление Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
emil_vr
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 17:34    Заглавие: Отговорете с цитат

проверих с търсачката ,но не намерих ,попаднах обаче -даване на инфо на непознати . аз работя теракот и камък ,нямам сервиз . Вярно е че знанията са пари .Съжалявам че питах за чипа за опел пцф , пак ще ида на ключар ,но от дете се занимавам с електр. и беше приятна ваща компания. Почувсвах се като че съм на кафе с някои приятел и двамата говорим, но мислим кои ще плати дваисетте стот. за сметката . Не знам как да го обясня. Благодарности на тези които са ми отговорили ,и се извинявам че попаднах тук ,където не ми е мястото . Чао .
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 18:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е и така, и не е, но по-скоро не е. Имаш няколко отговора, което значи нещо + насоки за действие. Не вярвам да очакваш някой да дойде и да ти постави клемите и направи закрепването върху таблото.
Бъди жив и здрав, оставам с добри чувства.
Върнете се в началото
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 19:09    Заглавие: Отговорете с цитат

emil_vr написа:
проверих с търсачката ,но не намерих ,попаднах обаче -даване на инфо на непознати . аз работя теракот и камък ,нямам сервиз . Вярно е че знанията са пари .Съжалявам че питах за чипа за опел пцф , пак ще ида на ключар ,но от дете се занимавам с електр. и беше приятна ваща компания. Почувсвах се като че съм на кафе с някои приятел и двамата говорим, но мислим кои ще плати дваисетте стот. за сметката . Не знам как да го обясня. Благодарности на тези които са ми отговорили ,и се извинявам че попаднах тук ,където не ми е мястото . Чао .

Кротко де! Тя темата беше за сервизните специалисти на сложна битова техника (черна). Тези дето бачкат от сутрин до здрач в гаражите на една 40 ватова крушка и газят постоянно нещо. Ти теракота си го чукаш в баните, не в гаражите. Нямаш договори за сервизно обслужване и думата "рабат" за теб сигурно е непозната или даже имаш съмнения, че е някоя мърсотийка която се шепне в ухото на поредната кака.

Значи си си на вярното място! Седи си и си питай ...
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 22:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето една от темите където се разискваше това.
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=3921&start=10&postdays=0&postorder=asc&highlight=&topicshow=%C8%EC%EF%F3%EB%F1%E5%ED%20%F2%F0%E0%ED%F1%F4%EE%F0%EC%E0%F2%EE%F0%20?
Наскоро сложих точно такова в колата, че ми се повреди нещо във веригата за следене на заряда. А пък схемата на моята е много сложна Exclamation , пък и нямам познат жичкаджия да ми я оправи Very Happy
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо не си туриш едно малко аналогово уредче и му разтегли обхвата с един 9 волтов ценер да ти мери от 9 до 15 волта и нямаш грижи!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети