Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам електронна скрап - II

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alfa
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 8:53    Заглавие: Продавам електронна скрап - II Отговорете с цитат

Продават се платки от монитори отпреди 10г. с липсващи елементи (но не много, само по-важните Wink ) по тях - 0,20 лв /бр. Общо количество около 5 кг.

Неработещи 1.44 флопита и може би работещи zip-устройства - 0,20 лв /бр. Общо количество около 10 кг.

Може-би работещи 1.2 МБ флопита - 0,5 лв /бр .Общо количество около 10 бр.

Неработещи твърди дискове до 1 гб - 1 лв/бр.
Общо количество около 5 кг.

Дънни платки ХТ, 286, 386, 486, Pentium1 - неизпробвани, но на външен вид ОК -по 0,2 лв/бр. Някои със запоени процесори.
Други платки - мрежови, IO, VESA видеокарти - същото положение - по 0,2 лв / бр.
Общо количество около 10 кг.

30-pin RAM различни видове, неизпробвани, по-голямата част работещи - 0,10 лв / бр.
Общо количество около 100 бр.

Процесори 386, 486, Pentium и съвместими до 200МХц, по-голямата част работещи - по 1 лв. Общо около 20 бр.

14" монитори отпреди 15 години, неразглобявани, най вероятно неработещи - по 1 лв / бр. - общо 10-ина броя.

17" Различни, модели отпреди 5-10 години, минали диагностика, но неоправени, повечето с проблеми в ТХО или кинескоп, има и няклко IBM, които нямам инструменти да отворя Shocked ,без липсващи части - 5 лв./ бр - общо - 15-ина броя

Серийни принтери Сименс заедно с интерфейсните си кабели, модел също отпреди 15г., най-вероятно работещи - 5 лв/бр. - общо 10-ина броя.

Паралелни принтери различни марки с различни дефекти, надписан дефект, но без опит за поправка - 10 лв /бр. - 10-ина броя
Всичко е в София, ако имате интерес пишете ми лично съобщение
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 9:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Яко! Пусни си обявата и в Купува/Продава на data.bg Там има много фенове на такива неща.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alfa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 10:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за коментара. Бих искал да пишат и хора, на които някои от тези неща могат да свършат работа, а на който просто нещо му хрумва и иска да го каже можем да пием по едно, и да си говорим за всичко Very Happy
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 15:58    Заглавие: за паметта Отговорете с цитат

Аз се интересувам от РАМ памет EDO-72пина, ако имаш нещо пиши!
Върнете се в началото
alfa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2006 16:56    Заглавие: Отговорете с цитат

С удоволствие, но на кой адрес?
Върнете се в началото
madmanz
Гост

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 21:24    Заглавие: 72-pin ram Отговорете с цитат

И аз се интересувам от 72-пин RAM FPM. Трябват ми банки над 16МБ.
Ако имаш дънни платки за 486 със pci слотове също съм заинтересован.
Пиши на [email protected]
Върнете се в началото
ognqn
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 23:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей!
Мен ме интересуват ZIP устройствата има ли скъзи или са иде ?И колко Мбайтови са:100/200?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети