Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Tv-Въпрос
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
p1nky
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Pleven

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:07    Заглавие: Tv-Въпрос Отговорете с цитат

имам телевизор GOLDSTAR проблема е че изгаря едно чипче за звука и телевизора започва да гъгне минимум 4-5-часа трябва да минат докато загрее за да спре да гъгне това го правеше преди на 1-година после на половин а сега на 2-3-месеца и постояно трябва да го сменям та мога ли този чип да го сменя с друг коит да не изгаря посотянно ?! Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:21    Заглавие: Re: Tv-Въпрос Отговорете с цитат

p1nky написа:
имам телевизор GOLDSTAR проблема е че изгаря едно чипче за звука и телевизора започва да гъгне минимум 4-5-часа трябва да минат докато загрее за да спре да гъгне това го правеше преди на 1-година после на половин а сега на 2-3-месеца и постояно трябва да го сменям та мога ли този чип да го сменя с друг коит да не изгаря посотянно ?! Rolling Eyes

Фирмата GOLDSTAR е произвела до сега само един телевизор и той е твоя да знаеш
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:21    Заглавие: Re: Tv-Въпрос Отговорете с цитат

p1nky написа:

Фирмата GOLDSTAR е произвела до сега само един телевизор и той е твоя да знаеш
p1nky
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

да и тои е точно моя неми са прави на много знаещ шот доколкот виждаш аз неразбирам много много затова питам и само знам марката на телевизора в началния стадии на техник съм такава ми е професията и сега уча така че без подигравки ако може
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:50    Заглавие: Отговорете с цитат

p1nky написа:
да и тои е точно моя неми са прави на много знаещ шот доколкот виждаш аз неразбирам много много затова питам и само знам марката на телевизора в началния стадии на техник съм такава ми е професията и сега уча така че без подигравки ако може

точно за това говоря Wink в началото на форума има правила за създаване ана тема или в техникума вече не ви учат и да четете вероятно.Първо прочети какво трябва да пишеш па тогава ми образувай изречения Shocked
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам какъв е чипа,ама вземи и смени всички електролитни кондензатори около него.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:57    Заглавие: Отговорете с цитат

p1nky написа:
Боже боже колко мъка има на тоя сят боже да се чудиш да се смеееш ли да плачеш ли С една дума пораснаха пилци пр...ха квачки Време е за катинара
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
p1nky
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 21:59    Заглавие: Отговорете с цитат

правилата съм ги прочел много добре така че няма кффо да говоря ако имах поече информация за телевизора щях да дам но все пак 10я на човека коит се опита да помогне с нещо... Twisted Evil
Върнете се в началото
p1nky
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 22:02    Заглавие: Отговорете с цитат

винаги са намери по някои смотан в форумите
Върнете се в началото
amv
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 22:20    Заглавие: Отговорете с цитат

За да ти гори "чипчето" има повярвай ми десетки причини.За да искаш някой да ти помогне,трябва да се отнасяш със уважение към него.
Не ми се сърди но БАЙ ТИШАН е доста по-напред със материала от теб.
Ако мислиш да участваш в този форум за напред ,намери друг език за общуване

Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети