Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ремонт на хладилник

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Enei
Гост

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 0:38    Заглавие: ремонт на хладилник Отговорете с цитат

Значи попадна ми едно хладилниче австрииско много дълга марката не ми се изписвше което е със следния проблем - има пробив в камерата - драскотина около 4 мм дълга.. през която е излезло фреончето Sad р 413а.Въпросът ми е за ремонта ремонтира ли се това - предполагам че камерата може да се закърпи хм Al е май или нова да се вземе и хладилника след това да се напълни с фреон .120 литров е(ако това има значение)е .Колко би ми излезнал това и има ли смисъл или по- добре да го зарежа при положение че компресора си му работи при това общото състояние на хладилника е завидно добро ?
Върнете се в началото
Enei
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София, Студентски град

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 0:53    Заглавие: това е марката ако има значение Отговорете с цитат

QUELLE 019.990 1 е модела
3844 - тук предполагам е закодирана датата на производство, но не знам по какъв начин
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
SNT
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Asenovgrad

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 10:12    Заглавие: Отговорете с цитат

С кърпене е "божа работа" за това те съветвам за нов изпарител в провинцията това струва 40 -50лв изпарител зареждане с труд 30-40лв Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Enei
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София, Студентски град

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 11:55    Заглавие: М да Отговорете с цитат

Горе-долу толкова и очаквах ... ако на някой колега-техничар от София му трябват случайно части за въпросния модел да заповяда - ще му предоставя целия хладилник !безплатно! - предложението важи за около 2-3 дена след koeto хладилника го очаква деня на страшния съд.

P.S. Днес сме 15.03.2006.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети