Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема на Orion Color 711VT

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Мар 27, 2006 9:23    Заглавие: Схема на Orion Color 711VT Отговорете с цитат

Захранването работи но нямам запускащи импулси на транзистора на ТХОто.Шасито е доста голямо и ми е трудно да се ориентирам без схема .Ако имате добре ако пък няма аз го продължавам и без схема да го боря. Very Happy
burzaka
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Павел баня

МнениеПуснато на: Пон Мар 27, 2006 10:12    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев
не казваш какво е шасито?
Ако пише някъде Code A или CTS-AA това в пощата ще ти свърши работа
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Мар 27, 2006 10:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега ще проверя това в пощата но бързам да кажа че телевизора го направих. По закона на Мърфи тъкмо напиша какво търся и си намирам дефекта. Чак сега видях коя е схемата от която трябва да дойдат импулсите М52025SP и като и разгледах датата видях че захранването вместо 12в е 1.6в намерих си лошата спойка на съпротивлението което я захранва и телевизора заработи.Просто преди се бях заблудил че от друга схема трябва да идват импулсите и сега като тръгнах от драйверния назад я намерих но с големи мъки че както писах шасито е много омунато.А за модела на шасито има само един надпис на него ТМО 186L ако разбира се е това модела.Благодаря и закривам темата. Very Happy

PS Проверих това в пощата но не е за този модел но си го записах за друг път може да ми потрябва. Very Happy
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети