| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krumato Гост
|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 9:00 Заглавие: Brat4eta Bulgari |
|
|
| Kakvo se qdete za tezi elектромери, защо не ги заебете и си направете собствен енергиен източник ААА!!! Ами се съобразявате с Монополистите. ЕЕЕ и без тях неможем понеже ни е необходима малко енергия за развъртане на магнитен генератор който може да осигури необходимата енергия за едно домакинство или пък кавитационен топло-генератор с който можете да се топлите много евтино през студените дни на годината. Защо се мъчите да крадете нова не е пристойно за Българите!!! Ние сме умни И затова не крадем а заобикаляме законите. Това е свободата да си независим от всички,а не как да прецакаш за да има за теб. Помислете си добре . Има много начини да се заобиколи всичко та нали пак хора са ги измисляли |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 12:36 Заглавие: |
|
|
... ае аз мисля, че трябва да се направи раздел "нАучно-технически бисери" за такива мнения _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 12:40 Заглавие: |
|
|
| tropper написа: | | ... ае аз мисля, че трябва да се направи раздел "нАучно-технически бисери" за такива мнения |
По-добре само бисери,няма защо да обиждаме науката и техниката... |
|
|
 |
zz_stefanov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 17:02 Заглавие: Re: Brat4eta Bulgari |
|
|
| krumato написа: | | Kakvo se qdete za tezi elектромери, защо не ги заебете и си направете собствен енергиен източник ААА!!! Ами се съобразявате с Монополистите. ЕЕЕ и без тях неможем понеже ни е необходима малко енергия за развъртане на магнитен генератор който може да осигури необходимата енергия за едно домакинство или пък кавитационен топло-генератор с който можете да се топлите много евтино през студените дни на годината. Защо се мъчите да крадете нова не е пристойно за Българите!!! Ние сме умни И затова не крадем а заобикаляме законите. Това е свободата да си независим от всички,а не как да прецакаш за да има за теб. Помислете си добре . Има много начини да се заобиколи всичко та нали пак хора са ги измисляли |
Като чета излиза, че ползваш това чудо "кавитационен топло-генератор". Изгарям от любопитство как си изклатил монополистите
А онова първото с въртенето на малък генератор (с помоща на монополистите) и печалбата на енергия също ме впечетли.
Да вземеш да постнеш малко схеми на тези два "перпетум мобиле".
Не се стискай, няма само ти да си на кяр.
Успех  |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 19:18 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | кавитационен топло-генератор |  _________________ 123 proba |
|
|
 |
Vastodi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 21:16 Заглавие: |
|
|
Brat4eta Bulgari, дали аз съм толкова глупав, но кавитацията е едно, а генератора- съвсем друго. А какво е топлогенератор? _________________ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО |
|
|
 |
|