Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с JVC KD-G402

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mordret
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 15:59    Заглавие: Проблем с JVC KD-G402 Отговорете с цитат

Здравейте!
Имам проблем с едно касетофонче като цяло си работи но мисля,че крайното съпало е изгоряло незнам към какво да се насоча към сервиз или към самостоятелен ремонт.
Незнам дали съществуват по сервизите части за този модел и дали ще си намеря крайно стъпало. Rolling Eyes
Дайте ориентир какво да правя???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radoslavn
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Карнобат

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 16:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Направете си го сам,тъкмо после ще си купите ново!
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 17:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Към посещение в сервиз или към изхвърляне в близкия контейнер.
А части има на пазара за всичко-все пак сме 2009та,а не 89та година.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
nia
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 19:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Зависи на какъв сервиз ще попаднеш,защото ще ти отвеят главицата в този див и варварски свят.Отваряй го , и щом имаш някаква ориентация би трябвало да ти се помогне тук!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 20:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Еееее..nia,не сме чак такива кожодери,малко заблуждаваш човека.Ако не е гръмнало крайното стъпало ?Там предполагам че са два чипа ,по десетина лева,стана двайсетак.Не ми се рови за схема,ама май имаше и един чип най отзад дето разпределя напреженията -той е към 30лв и пак ако не е той?
Пък и къде човека е написал, че малко от малко отбира от тези работи?
Той е написал- иначе всичко си работи ,само дето не свири.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 20:09    Заглавие: Отговорете с цитат

nia написа:
Зависи на какъв сервиз ще попаднеш,защото ще ти отвеят главицата в този див и варварски свят.

Спекуланти,изедници,смърт на капитализма-свобода на народа!
nia написа:
щом имаш някаква ориентация

И откъде получи това божествено осенение?Аз поне от поста му не виждам да знае от коя страна се хваща поялника.
Темата отдавна се изчерпа.Всичко необходимо на питащия го има в тази тема-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387&topicshow=За%20клиентите,%20които%20търсят%20сервиз.
Катинар!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 21:34    Заглавие: Отговорете с цитат

nia написа:
Защо се заяждаш с мен,нима не съм прав!

Господин Стоил Пишиков,Mmax,Мартин Максимов,nia или там още квито превъплащения ползваш-тоя път не мислим да се каним 6 месеца "дали-или" докато ни разиграваш и се любуваш на сътворените от теб театрота.
Първо да уточня-поучаването на модератор как трябвало да модерира било на лични,било публично се наказва с бан.
Второ-безсмислените заяжданета на някой който се опитва да избива комплекси,чуди се как да убие време,прекалил е с високоалкохолните напитки или просто не си е посещавал скоро личния психиатър-също.
Трето-форума макар и да не е официално браншови,професионален или т.н. е място в което мнозинството от хората сме от въпросния бранш (къде любителски,къде професионално) съответно всякаква грозно и озлобено лумпенско грачене колко са лоши,кръвопийци и айдуци телевизионните сервизи,компютърните сервизи,техниците и прочие не е добре дошло тук!
nia написа:
Амбицира ме!

Хубаво ама ще ти се наложи да си намериш друго място да си разиграваш амбициите. Twisted Evil
nia написа:
Хайде отвори темата ако обичаш,или ме баннвай...

Второто.
nia написа:
та нали форума е за това ,да се обсъжда и помага-какво като е някой си!-помагало се е и на по-голями смотаняци тук.

Както много добре знаеш форума определено не е място на което да се дискутират неща свързани с ремонт от хора,които не знаят откъде накъде върви тока.
Между другото винаги ми е било чудно що за човек трябва да си за да поставяш цели групи хора под общ знаменател и да им лепиш всякакви епитети-кви бяхме за последно потребителите на този форум-"гнусни кхмери" ли Question Twisted Evil
Абе ти да не си някое превъплащение на доктор Менгеле-откъде тая озверелост и озлобеност към всичко което ти се мерне пред погледа?
Участието ти в този форуми и под този ник приключва,а присъствието ти тук е нежалателно!И ще се постарая да остане такова за дълго време напред! Evil or Very Mad

P.S.И ако обичаш недей ми бери грижата колко "комерсиално поведение" съм имал из форума.Платен достъвчик съм в eshop.bg и имам право да имам колкото си пожелая комерсиално поведение и още толкоз.Въпреки че като се замисля от година откакто съм платен доставчик обявите за продажба,които съм пуснал в този форум са цифром и словом една на брой.За сметка на това доста видни втораупотребаджии/оказионаджии без въобще да са доставчици към сайта не спират да заливат раздела с по купища обяви на ден. Evil or Very Mad
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети