Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

compag p700 проблем

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cpaskov
Гост

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 12:41    Заглавие: compag p700 проблем Отговорете с цитат

здравеите.Проблема с този монитор е следния.Значи когато го отворих бушона беше изгорял закачих една лампа и когато включих монитора лампато за почна да мига.Това изопшто не е добре.някои можели да ми каже каде да тарся проблема или ако се е збласквал с такав проблем да ми помогне.
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 14:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Спасаков, а колко вата е лампата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 19:23    Заглавие: Re: compag p700 проблем Отговорете с цитат

cpaskov написа:
здравеите.Проблема с този монитор е следния.Значи когато го отворих бушона беше изгорял закачих една лампа и когато включих монитора лампато за почна да мига.Това изопшто не е добре.някои можели да ми каже каде да тарся проблема или ако се е збласквал с такав проблем да ми помогне.
Къде закачи лампата?Ако говориш за сервизния предпазител значи захранването ти е изпушило.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 21:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблемът ти се решава в СЕРВИЗ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 28, 2006 10:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Сигурно разбираш от техника щом си го отворил с крушка последователно на захранването няма да стане.Зареди друг предпазител тъй като някога горят при запускане но не от българските с[дебелата медна тел]и ако тогава изгори и нямаш никаква идея--носи го на сервиз.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 29, 2006 8:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Крушката ми е 70w и неме праштаите на сервис моля ви.тия захранвания на мониторите много ми куцат моля помогнете ми с този монитор всичко друго е на лице,транзисторат К2843 не е пробил нито не е окасил но немога да разбера откаде идва този проблем.
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 29, 2006 10:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Свали системата за размагнитване:малкото черно кубче с три крачета,смени всички електролитни кондензатори в захранването,прегледай всички диодчета и ценери с омметър като им отпоиш единия край, сложи един предпазител със същата стойност като оргиналния и виж какво че стане.Ако не тръгне наистина го занеси в сервиз.При всички положения ще излезе по евтино.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 29, 2006 10:38    Заглавие: Отговорете с цитат

добре започвам с измерванията.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 29, 2006 11:51    Заглавие: Отговорете с цитат

проблема е решен смених кондензаторите и монитора запали.Много ви благодаря за мненията.чао за сега
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети