Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Програма за смяна на резолюцията

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
disela
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 30, 2006 18:40    Заглавие: Програма за смяна на резолюцията Отговорете с цитат

имаше една програма ама не и помня името кадето можеше да си сменяш Hz на монитора и резолюцията помагаите Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 30, 2006 20:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато бях със старата видеoкарта, която не поддъжаше повече от 85Hz, с Power Strip си я пусках на колкото си искам.

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Май 30, 2006 21:23    Заглавие: Re: Програма за смяна на резолюцията Отговорете с цитат

disela написа:
имаше една програма ама не и помня името кадето можеше да си сменяш Hz на монитора и резолюцията помагаите Laughing

Тази програма е самият драйвер на видеокартата, всички други програми са опасни за зравето на компютъра ти. Друг начин е да промениш честотата на системната шина но и него не ти го препоръчвам.
disela
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 14:22    Заглавие: Отговорете с цитат

абе наскоро взех една щаига и е с уин98 слаба работа сега съм с нея щото имам проблеми с другия комп и на тоя 98 не знам от каде да промена Hz на монитора ако можете да ми кажете ще съм ви благодарен Laughing
Върнете се в началото
XPAHKO
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 17:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Резолюциите и херците при инсталирани драйвъри за видеокартата най-лесно се сменят така:
десен клик на декстопа->Properties->Settings->в ляво е плъзгача за резолюциите-> Advanced->Monitor ->от прозореца Screen refresh rate се сменят херците.Всички останали начини и програми предизвикват в повечето случаи нестабилна картина или могат да повредят хардуера,ако се нагласят неподържани резолюции или честоти на опресняване.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
disela
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 01, 2006 12:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Advanced->Monitor -> там няма screen refresh rate има само 3 човки
и още нещо за драивера
Върнете се в началото
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 01, 2006 19:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй като WIN98 си е доста тъпичък при инсталация разпознава всяка карта като-стандартен PCI графичен адаптер 8/16цвята на 640/480 за да направиш това което искаш трябва да видиш модела на видеокартата си и да си изтеглиш драйвери за нея зареждаш ги и си готов да сменяш резолюции Laughing ако не знаеш как пиши каква ти е картата.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети