| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гост Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 22:22 Заглавие: sony ericsson k750i |
|
|
| Здравейте!Имам проблем с моя GSM,модела му е sony ericsson k750i.смених си дисплея и след това като го пусна ми се появява бял екран. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 7:10 Заглавие: |
|
|
Върни си стария дисплей  _________________ home studio |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 12:40 Заглавие: |
|
|
| Остава да кажеш откъде си го купил и на каква цена |
|
|
 |
гост Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 16:40 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | Върни си стария дисплей  |
Ne moga da si varna staria displei za6toto e s4upen |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 18:50 Заглавие: |
|
|
| Провери внимателно как си го монтирал явно там ти е проблема,при положение че старият е счупен може да е прекьснала някоя врьзка до конектора на дисплея.Има и други причини да свети в бяло,незнам как си го намерил но не е ефтин за да си правиш експерименти обьрни се кьм сервиз да ти го сменят,при положение че си имаш дисплеи няма да е скьпо. |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 14:46 Заглавие: |
|
|
к750 - счупено LCD - телефона се запалва и се проверява дали някъде се появява частична картина, след това се отваря телефона и се проверява дали телефона е мокрен и дали платката е крива. слага се новият LCD - той тръгва - телефона се тества дали има микровон, слушалка, камера
ако LCD-то свети в бяло, но счупеното е показало някаква картина, новото се връща от мястото където е купено. ако счупеното нищо не му се вижда и не може да се прецени дали новото има проблем се намира начин да се тества
п.с ако платката е крива може да има проблем с телефона, същото важи и за конектора - ако е отварян в домашни условия може да са изкъртени елементи на платката. при монтирането на новто LCD то може да пукнато леко
ми с това мисля, че изчерпих темата |
|
|
 |
гост Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 15:54 Заглавие: |
|
|
| Ivailosp написа: | к750 - счупено LCD - телефона се запалва и се проверява дали някъде се появява частична картина, след това се отваря телефона и се проверява дали телефона е мокрен и дали платката е крива. слага се новият LCD - той тръгва - телефона се тества дали има микровон, слушалка, камера
ако LCD-то свети в бяло, но счупеното е показало някаква картина, новото се връща от мястото където е купено. ако счупеното нищо не му се вижда и не може да се прецени дали новото има проблем се намира начин да се тества
п.с ако платката е крива може да има проблем с телефона, същото важи и за конектора - ако е отварян в домашни условия може да са изкъртени елементи на платката. при монтирането на новто LCD то може да пукнато леко
ми с това мисля, че изчерпих темата |
Благодария!! |
|
|
 |
|