Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Прожекционен телевизор
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Вто Юни 06, 2006 18:41    Заглавие: Прожекционен телевизор Отговорете с цитат

Нарочно написах заглавието така, защото като се поинтересувах дали има нещо в архива, така го търсих. Не е интересна марката, те са еднакви в областа която ме интересува. 43инча самсунг. Проблем в сходимоста, след смяна на STK392-010 , нещата се нормализираха, но след 20мин. пак се развали. Интеграла не е менте, взех си го от К&К в кутийка и т. н. Направи ми впечатление, че загрява повече от другия, след смяната. Сложих STK392-040 , който е за по голям ток. На осцилоскопа показва че всичко е нормално. Няма и кондезатори много за които да се захвана. Не е проблем, новия интеграл, ама и той ако работи малко време? Моля, споделете мнения по въпроса, докато ми пристигне следващата интеграла. Ако някой може да помага, ще кача и снимки, точно как се държи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladimirstanoev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 8:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблема само с едната пушка ли е или с трите?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 8:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Виждам изкривявания на синия цвят когато го пусна автоматично да фокусира, а ми загрява и смених този интеграл който не участва за него. Странно? Я да напиша за всеки случай - SAMSUNG шаси J54A
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо мислиш , че като си го купил от К&К не е фалшиво?Там частите ги доставя Владо.За външни хора се продават съмнителните , а за вътрешна употреба са истинските.
Върнете се в началото
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз трябва да се водя към вътрешните, най малко Владо ми е приятел. Техен представител съм за Дупница.Ама всичко се случва.
Върнете се в началото
vladimirstanoev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 11:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма ли отделен ръчен фокус за всеки цвят?
Върнете се в началото
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 11:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Нете ли притеснява факта и сам каза че новата интеграла загрявала повече от старата. Нали точно това е един от критериите за качеството на полупроводника. След като си има необходимите нива и напрежение а интегралата си грее и дава фира то няма друго освен загуба на време и вътрешно заблуждение.
Върнете се в началото
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 12:03    Заглавие: Отговорете с цитат

В петък ще ми донесът нов интеграл, и ще проверявам как грее докато работи. Пък после ще докладвам какво се е получило.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 12:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Нов от същото място май ще е като стария.Много ядове брах с тези STK - та.В момента имам към 6-7бр..Само купените от две места работеха, но сегашните партиди и там може да са ментета.
Върнете се в началото
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 07, 2006 12:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Нов от същото място май ще е като стария.Много ядове брах с тези STK - та.В момента имам към 6-7бр..Само купените от две места работеха, но сегашните партиди и там може да са ментета.

Не, от друго място ще е!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети