| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 15:47 Заглавие: Motorola C261 |
|
|
Телефона работи.В руските форуми четох че в модела има наситен блутут но програмно не е активиран.Как може да стане това . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 17:35 Заглавие: |
|
|
| да той има също така 2 мега пиксела камера, може да му качиш симбиан, 4 гигабайта вградена памет, даже и сувалки може да изтрелваш и за да активираш всичко това е необходимо само да въведеш един код |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 18, 2006 11:25 Заглавие: |
|
|
Абе образ къде ти е смелостта да си напишеш името.Крайно време е такива пеперудки да спрат да пишат тук. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 9:15 Заглавие: |
|
|
Това съм го видял то е причина за питането ми ,нека госта го види и другия път да се позамисли като пише глупости. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 6:33 Заглавие: |
|
|
| задавам следният въпрос - от motorola ще сложат ли антена и чип за блутут при положенич, че няма да се ползват в модела - мислете какво питате се пак |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 6:48 Заглавие: |
|
|
| Отказ от стандартного miniUSB разъема продиктован тем фактом, что модель позиционируется как бюджетное решение для звонков и только. К слову, этим же фактом продиктован и отказ от Bluetooth: разработчики посчитали, что активировать функцию не стоит, ведь тогда модель сможет конкурировать с другими решениями компании. Физически Bluetooth в телефоне присутствует, но программно он закрыт. Быть может, позднее появится модификация С261 с поддержкой Bluetooth или народные умельцы активируют эту функцию. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 1:05 Заглавие: |
|
|
| Ivailosp написа: | | задавам следният въпрос - от motorola ще сложат ли антена и чип за блутут при положенич, че няма да се ползват в модела - мислете какво питате се пак |
Що да не сложат какво им пречи след като се прави на всичко автоматично
Как може сименс А55 да го направиш Ц55 или сименс А60 да стане Ц60 ? Да не би да е по различно ? Просто слагат такъв софтуер и става по евтин модел .. а ако искат по скъп друг .. Не е нужно да правят проекти за един тип телефон след като е по-лесно да сложиш друг софт Просто го правят от гледна точка на по-малко разходи. |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 16:19 Заглавие: |
|
|
| каква разлика м/у siemens M55 и S55 като ги разбирате толкова нещатата - нали ползват една платка и аз питам дали само със софтуер ще си активирам бутута на М55 |
|
|
 |
Koko76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 21:53 Заглавие: |
|
|
Аз искам да питам нещо.
Имам сащия телефон аз не даржа да е кои знае какав и да има не знам какви си функци все пак си е телефон за разговори но вапросамие този телефон ималиси DATA кабел да мога да го включвам кам компютара затото като го копувах от Германос ми казаха че можел но в момента нямали кабел.И така аз проверявам все няма и се рових из нета и никаде не видях да пише че може. |
|
|
 |
|