| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shpoze Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 15:32 Заглавие: Pomognete zakasax go mnogo! |
|
|
Zna4i imam dva basovi govoritela i dve pi6tqlki(i dva filtara estestveno) napravih si gi na koloni no ne mi haresva kak sviri puk i stanaha mnogo nekadurni i izkam da vi pomolq nqkoi ako znae ili moje da mi kaje kade moga da si dam govoritelite i da mi napravqt ka4esteni tonkolkoni s tqhni si materqli ako trqbva 6te dam dosta pari samo da sa napraveni kakto si trqbva Molq vi pomagaite  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 16:23 Заглавие: |
|
|
| В Пловдив срещу централна гара на ул.Кавала 16 или 18 има фирма и работилница за тон колони, а също и Райчев инженеринг-пак в Пловдив на Гладстон срещу бившето кино Комсомол, сега Космос в една кооперация на 2 етаж му е офиса-той е цар на тонколоните!!!Ако те интересува ще ти пратя и телефоните му! |
|
|
 |
shpoze Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 21:50 Заглавие: |
|
|
Blagodarq ti mnogo daje moje6 da mi dade6 i telefona no 4ak do Plovdiv mi e mnogo dale4ko izkam da si namerq nqkoi v sofia koito moje da gi napravi tezi koloni aide ako nqkoi znae ili moje da kazva  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 8:28 Заглавие: |
|
|
Е-е-е, толкова ли е далече Пловдив от София, ей го къде е, един ... място тел: 032/633960-Никола Райчев! |
|
|
 |
shpoze Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 9:48 Заглавие: |
|
|
| 10x |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 11:44 Заглавие: |
|
|
| Чоко - тел 0888371445 . Човека прави сандъци за колони на почти всички които се занимават със озвучаване в София . Работи в Орландовци . Аз съм му ползвал услугите за изработване на колони за озвучаване на кина ( с мой говорили ) и съм доволен . Поне можеш да отидеш и да видиш за какво става въпрос ... |
|
|
 |
shpoze Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 23:24 Заглавие: |
|
|
Stra6no sum ti blagodaren a da mi kaje6 samo kolko pari gore-dolu 6te mi vzeme da mi napravi kolonite  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 0:13 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | В Пловдив срещу централна гара на ул.Кавала 16 или 18 има фирма и работилница за тон колони, а също и Райчев инженеринг-пак в Пловдив на Гладстон срещу бившето кино Комсомол, сега Космос в една кооперация на 2 етаж му е офиса-той е цар на тонколоните!!!Ако те интересува ще ти пратя и телефоните му! |
pamporov, не лъжи човека, бе! Тео не е нищо повече освен един дърводелец. тонколоните са сериозна работа и не се правиат просто така.
човече не се хващай с, тео. просто ще ти вземе парите _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 10:41 Заглавие: |
|
|
| За ТЕО нищо не мога да кажа, но за Райчев...е познавам го лично човека и съм му слушал работите, много е добър! |
|
|
 |
|