Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Scorpions
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Юни 24, 2006 8:41    Заглавие: Scorpions Отговорете с цитат

И каква стана тя сега? Evil or Very Mad
таман си намерих билет....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Юни 24, 2006 9:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво е станало?
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Юни 24, 2006 12:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти си намерил, а аз КУПИЛ. А стана конфигурация от три пръста с предимство на средния . . . . .
Какъв е тоя цървул от Гълъбово, който се пише организатор под звучното име "Верея мюзик"? Ще помоля колегите от СтЗ да ми съдействат да си получа парите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 24, 2006 15:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще помагам с двете ръце. Мразя такива селски номера- ДЪЖДЪТ БЕШЕ СПРЯЛ ОЩЕ В 20:30!!!! Evil or Very Mad
А ако беше 20 лева и аз щях да си купя!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 17:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз честно казано не видях на стадиона да имаше достатъчно коли/камиони за групите... Имаше там два-три камиона, ама знае ли човек...

Почвам да си мисля, че не са успели да кацнат в София заради голямата буря, която е била тук по обяд...

Толкова време го чакам тоя концерт и накрая каква стана тя... Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
IGBT
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 8:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бе да група като Скорпионс ще пее пред 1000 души Twisted Evil
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 9:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм от преебаните които отидоха в Стара Загора на "концерт".

Разбира се че причината за отмяната е липсата на публика. Срамота, не повече от 300 човека и поне 50 от тях с пропуски (без пари). Като за начало ме посрещнаха афиши с подгряващи групи Сигнал и БТР. Макар че на билетите пише Axel Rudi Pell и Silent Madness. И на някои стари плакати също. Отпрал съм, като ги сканирам ще пусна доказателството.
Главния виновник е организатора с гръмкото име ”Верея мюзик” На практика се оказа някъкъв цървул от Гълъбово, който избяга позорно от линча и съответно не върна никакви пари. Замениха скъсаните билети с нови, като обявиха че през септември щяло да има повторение. Да, ама не. Кой ли ще се върже на измамник, който не може да продаде и 200 билета. Фирмата не беше известна на никой от местните журналисти и никой не знаеше за техен офис или място за контакти.

Говорих с техническите лица и проблема не е в техниката. Нито пък сцената е била мокра, дори и земята беше почнала да изсъхва. За сведение в Ловеч на концерта на Nazareth на 10.05 имаше доста силен дъжд и не пречеше нито на музикантите, нито на публиката.

От местните никой не знаеше че на сайта на общината на 25.07 е обявен концерт на Whitesnake и не можаха да отговорят на въпроса ми защо на сайта на Каварна е обявен същия концерт само че там. Но след снощното изпълнение всичко е ясно.
Никога, ама никога не си и помисляйте да ходите в Стара Загора и на нещо, организирано от тях.
Засега не виждам и начин да си взема парите.

Пред интервюиращите го журналисти въпросният организатор се изцепи че е продал 16000!!! билета, но видите ли хората се уплашили от дъжда и не дошли. При положение че са дали пари!? Конфигурацията е подобна на стадион ”Академик” в София. По сведения на хората от стадиона седящите места под козирката са около 3600 и максимум 400 правостоящи върху лекоатлетическата писта.

Явно въпросният ”организатор” е имал много нужда от пари и до последно продаваше билети по 40лв. въпреки че се знаеше че концерта пада. Камионите на бирения спонсор вече бяха влезли в стадиона да си прибират багажа, а те все още продаваха в стремежа си да вземат още няколкостотин лв.

Много случайни хора решиха че могат да забогатеят от тази работа. Само че не става така.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 15:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами те скорпиънс свириха/пяха на плейбек в шоуто на Слави. Още от там е почнала излагацията. Това сигурно е една от причините да не дойдат много хора.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
booster_audio
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Blagoevgrad

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 20:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Толкова дълго го чаках този концерт и накрая неможах да ида. И по-добре че не съм отишъл. Щях да съм един от прецаканите Sad
valentin subashov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Май на тоя от "Верея мюзик" трябва да му теглите един ЯК бой.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети