Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SE K 700

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dinmat
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Авг 17, 2006 18:34    Заглавие: SE K 700 Отговорете с цитат

имам неработещ к700, взех го втора употреба /голяма грешка Embarassed , досега не си бях патил... но всяко нещо си има първи път Sad / , в началото ми правеше проблем като се изключваше от време на време - на 5-тото, на 10 или на N-тото звънене., особенно при ситуация че батерията не му бе заредена съвсем, когато някои ме търси.Дадох го на един познат, като го предупредих да не се занимава в случаи че не може да го отремонтира.Но тои ме уверяваше че ще успее да го поправи..., да ама не , както се опасявах развали го напълно и един разговор не прави телефона сега Crying or Very sad .Доколкото знам му е сменял три пъти според неговите думи крайното стъпало, очевидно безрезултатно.
Въпроса ми е може ли да ми дадете координати на хора или фирми в Пловдив, които биха могли да решат този проблем, разбиора се ще им заплатя каквото е необходимо за ремонта.
Предварително Ви благодаря.
Динко - [email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети