|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ARTU Активен потребител

Регистриран на: 10 Юни 2006 Мнения: 88 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 13:01 Заглавие: Избор на DVD плейър |
|
|
Към края на месеца ми предстои да закупя DVD плейър, но за съжаление чувам противоречиви мнения. Бихте ли ме посъветвали какъв плейър (ако може марка и модел) би бил подходящ за изискванията ми.
А те са най-общо следните:
1. Добър и семпъл дизайн - не ми харесват разните му мигащи, сжетещи с ярко сини светодиоди или мигащи техники. Имах един NEO PDX77 в службата и е отвратителен - свети като в дискотека.
2. Плейване на DVD-R/+R дискове. Това се налага поради факта, че се занимавам любителски с дигитална видеообработка и повечето ми филмчета съм ги качвал от компютъра на такива носители. Въпросното NEO, споменато по-горе) започва добре да ги чете, но прехвърли ли половината диск, спира и запецва.
3. Плейване на DivX със субтитри на български. Ясно защо.
Бях в Техномаркет и си харесах едно SONY DVP-NS37/S, но консултанта ме насочи към PANASONIC DVD-S49E-K DIVX и PANASONIC DVD-S295E-K DIVX, като на въпросите ми "защо" и "каква е разликата" отговори уклончиво.
Надявам се на аргументирани мнения и предложения
PS Имам и вариант - комбинация от VCR и DVD с Nicam/A2 tuner - LG VC-8606V, но дали да вярвам на рекламите?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 10:19 Заглавие: Re: Избор на DVD плейър |
|
|
| ARTU написа: | Към края на месеца ми предстои да закупя DVD плейър, но за съжаление чувам противоречиви мнения. Бихте ли ме посъветвали какъв плейър (ако може марка и модел) би бил подходящ за изискванията ми.
А те са най-общо следните:
1. Добър и семпъл дизайн - не ми харесват разните му мигащи, сжетещи с ярко сини светодиоди или мигащи техники. Имах един NEO PDX77 в службата и е отвратителен - свети като в дискотека.
2. Плейване на DVD-R/+R дискове. Това се налага поради факта, че се занимавам любителски с дигитална видеообработка и повечето ми филмчета съм ги качвал от компютъра на такива носители. Въпросното NEO, споменато по-горе) започва добре да ги чете, но прехвърли ли половината диск, спира и запецва.
3. Плейване на DivX със субтитри на български. Ясно защо.
Бях в Техномаркет и си харесах едно SONY DVP-NS37/S, но консултанта ме насочи към PANASONIC DVD-S49E-K DIVX и PANASONIC DVD-S295E-K DIVX, като на въпросите ми "защо" и "каква е разликата" отговори уклончиво.
Надявам се на аргументирани мнения и предложения
PS Имам и вариант - комбинация от VCR и DVD с Nicam/A2 tuner - LG VC-8606V, но дали да вярвам на рекламите?  |
Аз имам CROWN който отговаря на твоите изисквания.Огледай и SONY Те също са семпли и добри. |
|
|
 |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 20:56 Заглавие: |
|
|
Препоръчвам ти да си вземеш марково DVD от типа sony, panasonic, philips или lg.Вярно цената е по-висока но поне е качестжено и няма да видиш сервиз при правилна употреба. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
ARTU Активен потребител

Регистриран на: 10 Юни 2006 Мнения: 88 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 8:33 Заглавие: |
|
|
Значи изборът е между:
- LG-9700
- SONY DVP-NS37/S
- PANASONIC DVD-S49E-K DIVX и PANASONIC DVD-S295E-K DIVX
- LG VC-8606V (комбо - DVD + VCR)
Кой?  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|