| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
CableGuy Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 19:12 Заглавие: Книги за електротехника |
|
|
Някой ако има електронни книги за електротехника да прати на [email protected] или по Скайп пиша се SMARTONOSENBG.Търся защото електротехниката ми е хоби,и бих чел малко литература на тази тема.Предварително благодаря. _________________

Последната промяна е направена от CableGuy на Съб Сеп 09, 2006 19:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 19:35 Заглавие: |
|
|
CableGuy, в заглавието си написал: | Цитат: | | Книги за електроника | по-надолу в поста питаш за | Цитат: | | книги за електротехника |
Двете понятия за теб еквивалентни ли са?
И за да не стават грешки уточни и на какъв език предпочиташ да са (и горе долу нивото). За да не стане после, че този не ти е силната страна (макар, че ако си направиш труда и се поразровиш във форума - ще намериш линкове към книги в електронен формат).
P.S.Между другото с Шаляпина (Шилялиса) какво стана?  |
|
|
 |
CableGuy Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 19:56 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | CableGuy, в заглавието си написал: | Цитат: | | Книги за електроника | по-надолу в поста питаш за | Цитат: | | книги за електротехника |
Двете понятия за теб еквивалентни ли са?
И за да не стават грешки уточни и на какъв език предпочиташ да са (и горе долу нивото). За да не стане после, че този не ти е силната страна (макар, че ако си направиш труда и се поразровиш във форума - ще намериш линкове към книги в електронен формат).
P.S.Между другото с Шаляпина (Шилялиса) какво стана?  |
Шилялиса все още е тук прибран.
Ами да моя е грешката за електротехника става дума.Ами щом има линкове във форума за книги на тая тема ще съм доволен да ги дадеш защото аз очевидно не ги намирам. Благодаря _________________
 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 20:14 Заглавие: |
|
|
CableGuy, въпреки, че си цитирал целия ми пост (което едва ли е нужно) не си отговорил на всички въпроси.
Ето ти един линк с доста литература от различни области, но да не стане .... (предупредих те) |
|
|
 |
CableGuy Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 23:00 Заглавие: |
|
|
така поне знам че ще стана нагъл ама други да имаш?Руския не ми е много силен все пак съм 9 клас няма как .Благодаря предварително за усилията които полагаш към мен /разбирам че не съм от вашия клас и на хората от форума но смятам че няма лошо да се науча и моля за разбиране/ _________________
 |
|
|
 |
|