| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Живко Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2005 17:51 Заглавие: Търся добре работещи схеми за китарни ефекти |
|
|
| Здравейте! От доста време се опитвам да намеря свястна схема за дисторжън и изобщо някаква схема за някакъв ефект за китара. Доста съм пробвал от различни източници, но не ми харесват по една или друга причина. Ще бъда благодарен на някой, който ми предложи изпробвана и добре работеща схема. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2005 18:38 Заглавие: |
|
|
мога да ти пратя схеми. достатъчно качествени са, стига изпълнението ти да е добро. ще се радвам ако и ти ми предложиш нещо. пиши ми PM. _________________ home studio |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 11:28 Заглавие: Разполагам |
|
|
някога преди години си играх да пречертавам схемата от еди истински ефект ROCKMAN by Tom Shulz, отне ми няколко дена имам го на хартия в тетрадка, но не разполагам със скенер за да ти го сканирам!
Между другото този ефект съдържа хорус, ехо и дисторжън с неповторимо звучене, всичко е аналогово, правихме го навремето и раБОТИ ПЕРФЕКТНО. Ще се опитам да го сканирам ако все още те интересува! _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 16:12 Заглавие: |
|
|
и аз се интересувам от този ефект. няма да е лошо да го качиш във файлообменника  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 16:15 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | и аз се интересувам от този ефект. няма да е лошо да го качиш във файлообменника  |
гастът бях аз. _________________ home studio |
|
|
 |
ditronix Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 19:45 Заглавие: |
|
|
Дайте да видим тази схема,че ехо и хорус се правят лесно,но много трудно се намират карантиите! На времето са били обикновено с SAD1024,а сега /по-точно до преди няколко години/се ползваха схеми от серия MN3000 на МАТСУШИТА.Тук-там все още може да се намери нещо,но специално на закъснителните схеми цените вече се доближават до тези на готовите мултиефекти Ако някой знае къде могат да се вземат подобни схеми на човешки цени-да се обади.Аз знам,но няма как да ги докарам от Русията.... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 20, 2005 18:49 Заглавие: |
|
|
Живко,ако още търсиш добрия дисторшън,прати e-mail,за да ти пратя схемата на MARSHAL GUV"NOR.С моя син това одобрихме най-много.А има и още много схеми. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
dzver Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 17:39 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Живко,ако още търсиш добрия дисторшън,прати e-mail,за да ти пратя схемата на MARSHAL GUV"NOR.С моя син това одобрихме най-много.А има и още много схеми. |
Айде прати и на мене, моля те! - [email protected] |
|
|
 |
vlex Нов потребител

Регистриран на: 10 Апр 2005 Мнения: 30 Местожителство: Нейде по земята...
|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 18:56 Заглавие: |
|
|
айде и на мене мн моля! през годината слушках мн даже. плс пратете някое чертежче и на [email protected] мн ще съм благодарен да знаете _________________ Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas!
(И силите да липсват, желанието е за похвала!)
 |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 21:36 Заглавие: |
|
|
[email protected],[email protected]ИМАТЕ ПОЩА! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|