Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

digital recorder

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sa6ik
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 0:20    Заглавие: digital recorder Отговорете с цитат

искам да помоля тези които имат някаква идея,как да направя digital запис от камера,на който времетраенето да НЕ Е повече от 90 секунди /толкова ми е достатачно/да ми помогнат сас информация.Ще им бадя искренно благодарен.Може би тази тема да е отмината,но аз имам идея и искам да я осаществя!!!!!!Ще я споделя по късно...................моля ви искренно!!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Alex01
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 6:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако искаш да свалиш записа на компютър става с ТВ тунер.
На какъв носител искаш да я свалиш?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 23:05    Заглавие: Отговорете с цитат

iskam da q svalq na 4ip sas pamet ne pove4e ot 1-2 min.ideqta mi e slednata:stava vapros za kradcite na kasetofoni,koito ne gi spira dori i alarma ot visok klas.no dali te samite 6te znaqt 4e ima skrita miniaturna kamera sas nezavisimo zahranvane koqto 6te se aktivira pri vlizane vav avtomobila.ta ako ose6ta6 na kade biq i kakvo mi e nujno.........imam si kamera,imam si avtonomno zahranvane ,imam si dat4ik(obemen)......TRQBVAMI NOSITELQ NA DIGITALNIQ ZAPIS Rolling Eyes E AKO IMATE IDEQ 6TE SAM VI ZADALGEN.
P.P. tova spored men go nqma prilojeno nikade i mi hrumna kato dobra ideq za zalavqneto na "sa6tite".dano da e interesna temata i za drugite.sas uvajenie SA6IK
Върнете се в началото
JreecX
Гост

МнениеПуснато на: Нед Сеп 26, 2004 19:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Dosta interesna tema.
Imenno i az za takova neshto si misleh i se setih za slednoto:
-za pamet moje da se izpolzva xDPictureCard(vqrno dosta skypo, ama efektivno, malko i kompactno). Za kamera v METRO CASH&Carry imashe cherno-beli kamerki za okolo 15-20lv. Problema idva s nachina za za prehvyrlqne na informaciqta ot kamerata kym xDp'to i i syotvetno coder'a(Bi trqbvalo da e MPG4 s nqkakva kompresiq). A za zahranvaneto hubavo e da e Avtonomno, no i da ima nachin da e vyrzan kym el. verigata na avtomobila. Kamerata dokolkoto si spomnqm e s razmeri 2/2/2cm.
-Drugiq variant, kojto sega se setih(malko skyp i mojebi typ) e da si kupish edin digitalen fotoaparat(ot naj-eftinite, i da moje da zapisva v MPG4/AVI). Toj si ima i pamet i avtonomno zahranvane, kompakten i lesen za opotreba. E estestveno shte mu trqbva i malko promeni. Moje s edin elektronen kluch vyrzan kym alarmata ili po nqkakyv drug nachin da se pravi vkluchvaneto za zapis.
Tova ot men, nadqvam se da sym ti pomognal.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети